lauantai 6. tammikuuta 2018

Kohti uusia tuulia

Olen kirjoittanut tätä blogia enemmän tai vähemmän viimeiset seitsemän vuotta. Aloitin blogin esikoisen syntymän jälkeen ja tänne onkin kertynyt vuosien varrella valtavasti muistoja ja kuvia, arjesta ja lomista. Viimeisen puolen vuoden aikana kirjoittelu on jäänyt. Oikeastaan suurimpana syynä siihen on ollut mielessä pyörineet ajatukset, sulkisinko blogin, vaihtaisinko nimeä, vai mikä suunta tuntuisi hyvältä?

Kaikki lapset ovat nyt koulussa/hoidossa ja työelämä vaatii veronsa. Haluan kaikesta huolimatta jatkaa kirjoittelua ja päädyin avaamaan uuden blogin TÄNNE. Uutta blogia kirjoitan toivottavasti uudella innolla ja uskon, että tulen jakamaan siellä enemmän mm. omia treenivinkkejä ja työjuttuja, mutta tottakai perhe ja lapset säilyy menossa mukana!

Iso kiitos kaikille Lystimäkeä seuranneille! Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä uuteen osoitteeseen. Jätän ainakin toistaiseksi tämän blogin avoimeksi, jotta edelleen mm. uudet tuplarattaiden etsijät voivat löytää kokemuksia ja pohdintoja =)Rakkaudella, Terhi

Ei kommentteja: