keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Hän sai nimen

Ristiäisistä on kohta kaksi viikkoa aikaa. Kuopuksemme sai nimekseen Roomeo Aarre. Nimen valinta ei tälläkään kertaa ollut helppo! Ehkä vaikeinta jopa ;)  Kaikkien lasten nimet ovat nyt helposti suomalaisittain sanottavia, vaikkakin kansainvälisiä. Toisen nimen halusimme alkavan A-kirjaimella, kuten muillakin lapsilla. Aarre nimellä on kiva kaksois merkitys, samoin kuin Armas nimellä.

Cecilia Amanda 2010

Lionel Armas 2012

Roomeo Aarre 2016

Ristiäispäivä meni yllättävän hyvin, vain pientä itkua toimituksen aikana. Pääsimme pitämään kaikesta jännityksestä huolimatta ristiäiset uudessa kodissa. Naapurit ja sukulaiset auttoivat ihanasti tarjoiluissa ja järjestelyissä. Juhlimme pienellä sukulaisten porukalla pientä miestä ja uuutta kotia.
Cecilia ja Lionel saivat osallistua toimitukseen kiittämällä uudesta pikkuveljestä ja Ceci sai kuivata vauvan pään. Kauniita kuvia päivästä otti kälyn mies.

Vauvan flunssakierre on koetellut jaksamista, mutta kun tästä kaikesta valvomisesta selvitään saadaan olla onnellisia tästä komesta pikku prinsistä! Hoidossa olemistakin on harjoiteltu jo kerran aiemmin ja tänään hän jää kummien luokse illaksi, kun viedään isommat lapset Metro Areenalle Elämä lapselle-konserttiin.


 Johanna Kurkela: AinutlaatuinenEi kommentteja: