maanantai 20. kesäkuuta 2016

Vastasyntyneen valokuvaus

Perheen uusin tyyppi oli viikon ja kolme päivää vanha, kun käytiin vastasyntyneen valokuvauksessa Lauttasaaressa. Kuvat otti Alice Pittacolo Photography. Hänellä on oma pieni studio Lauttasaaressa osoitteessa Tallbergin puistotie 8. Lisätietoja löydät TÄÄLTÄ.Päästiin aamulla loistavasti liikkeelle, isommat lapset oli viety päiväkotiin jo kahdeksaksi ja studiolla oltiin 8.30. Tavoitteenahan on, että vauva nukkuisi mahdollisimman paljon kuvausten aikana. No meillä tämä ei ihan toteutunut, joka tietysti pidensi kuvaus aikaa ja vähensi erilaisia kuvaus asentoja. Aamu-unet ei siis tällä kertaa oikein maistuneet ja vauva heräsi joka kerta kun vaihdettiin asentoa. Studiolla olimme noin nelisen tuntia ja saimme kyllä mielestämme kauniit kuvat!

Muista lapsista emme ole ottaneet aivan näin pienenä vauvakuvia, vaan kuvaaja on käynyt siinä kohtaa kun molemmat ovat olleet noin 3kk ikäisiä. Jälkeen päin tottakai harmittaa, mutta minkäs teet :( 

Helpoin kuvaus paikka näin pienelle olisi varmasti kotona, mutta meillä kun ei tällä hetkellä sellaista mahdollisuutta ole, niin onneksi näitä lämminhenkisiä studioita löytyy! Vauvakuvaus kannattaa mielestäni toteuttaa sellaisessa paikassa ja sellaisella kuvaajalla, joka tekee nimenomaan niitä. Vauvalla kun ei saa tulla kylmä, imettäminen pitää onnistua tarpeen mukaan ja oma lukunsa on pyykin määrä, kun kuvat otetaan yleensä ilman vaippaa =)


Kuva: Alice Pittacolo Photography. www.alpi.fi

Ei kommentteja: