sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Yöllä...

Heräsin aamuyöllä suihkun ääneen. Mies on lähdössä jenkkeihin katsomaan, kun Selänteen Teemun pelipaita nostetaan kattoon. Ulkona on ihan hirveä myräkkä! Eilen illalla oli tullut jo KLM:ltä viesti, että lento voi olla lumimyrskyn takia vaarassa.. Nyt jäin jännittämään pääsevätkö Helsinki-Vantaata pidemmälle.. Uni ei silti enää tullut. Työhuoneen ikkuna oli ollut jotenkin huonosti kiinni ja auennut yöllä niin, että koko ikkunan väli on täynnä lunta. Virittelin ilmastointiteipillä sitä vähän pienemmälle.. Kyllä hätä keinot keksii!

Mun suunnitelmissa oli lähteä lasten kanssa tänään mummulaan. Täytyy ehkä harkita uudelleen, jos näkyvyys on pari metriä eteenpäin..

Mikäli miehet nyt selviävät jenkkeihin saakka, on heillä ihan kadehdittava reittisuunnitelma! Alla muutama kuva meidän karibian risteilyn yhdeltä stopilta Bahamalla, jonne nuo meinaavat suunnata kalastamaan =)


Kellokin alkaa olla jo kuusi aamulla. Toivotaan, että miehillä menee reissussa kaikki hyvin.. Näihin kuviin ja tunnelmiin voi sitten jäädäkkin jotain omaa lomaa suunnittelemaan!

Ei kommentteja: