keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Nukkumajärjestelyjä

Kerrossangyllä vai ilman? ..kuuluu tämän hetken pohdinta koskien lastenhuoneen nukkumajärjestelyjä. Nuorimmaisen alkaisi olla ajankohtaista päästä pois kaltereiden takaa. Lapset ovat pärjänneet yhteisessä huoneessa nyt jonkin aikaa ja yhteiselo vaatisi, ainakin näin äidin mielestä, jotain silmää miellyttävämpää ja käytännöllisempää ratkaisua. Cecilialle tuli laitettua aikoinaan melko..köhöm... tyttöjen huone ja iso sänky. Silloin oli ajatuksissa kasvattaa lapset omissa loosseissaan. Käytäntö osoitti kuitenkin meidän perheessä työhuoneen välttämättömyydeksi, joten sisarukset päätyivät liilaan prinsessaunelmaan jakamaan arkensa.

Mikkohan piirsi meille jo viime kesänä pohjaa, jossa lastenhuoneessa majailisi tämä suloisuus..


Ongelma on ollut, että emme ole päässeet katsastamaan sänkyä livenä. Kuka pääsee showroomiin ainoastaan lauantaina 10-13?!? Tässä ollaan sitten yli puoli vuotta pyöritelty ideaa ja tutkittu muitakin vaihtoehtoja..


Tämäkin yksilö miellyttää silmää ja löytyi Lastenhuone.fi:stä. Myyjän hyvien myyntipuheiden perusteella sänky on vankkaa täyspuuta. Meillä nousi kuitenkin ykköskriteeriksi, että sängyt saisi halutessaan erilleen, joten tämä unohdettiin. 

Olen kyttäillyt tori.fi:stä näitä kids-kerrossänkyjä ja voi sitä harmituksen määrää! Yksi avaroomin sänky tuli myyntiin lauantaina ja me missattiin se :( Huomasin ilmoituksen vasta sunnuntaina ja tietty sänky oli jo mennyt!

Tässä sänkyasiassakin harmittelen itseäni vähän samaan tapaan kuin vaunujen kanssa. Hinta ei tuntuisi niin kovalta, jos olisi älynnyt ostaa heti esikoiselle pinniksen jälkeen tämän kerrossängyn alaosan ja nyt vain jatkanut hankintaa yläosalla ja lelulaatikolla/vierassängyllä. 

Aina ei voi voittaa . . . 

Onko sielä muilla kokemuksia lasten kerrossängyistä?

Ei kommentteja: