keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joululahjaideoita

Mä hätäilin näköjään aivan omia aikojani noiden veronpalautusten kanssa maanantaina =) Tänäänhän ne joululahjojen noutajat vasta sinkoilivat pitkin kauppoja!

Meillä tosin päädyttiin jälleen kerran siihen asioita tärkeimpään ja varattiin reissu ensi vuoden alkuun. Siinä on joululahjaa kerrakseen koko perheelle! Yhteistä rauhoittumista ja uusia kokemuksia tähän hulabaloo arjen keskelle. Ihana lähteä!!

Mutta muussa tapauksessa mieleen juolahtelee moniakin joululahjaideoita ;) Varastelkaa rauhassa, jos jollekulle sattuu osumaan!
Ensimmäiseksi tulee mieleen tyyny, joka mulla on yli kymmenen vuotta sitten äidiltä lahjaksi saatu muotoiltu allergia-tyyny. Oon tykännyt siitä niin paljon, etten ole suostunut vaihtamaan. Nyt se alkaa kuitenkin hajoilemaan liitoksistaan ja uuden aika on tullut.

Miehelle hankin lahjaksi muutama vuosi sitten Tempurin Symphony-mallisen tyynyn ja joka aamuinen niskakivun valitus on sitä myöten hävinnyt.

Olenkin pähkäillyt, että voisin raaskia seuraavaksi siirtyä samaan malliin. Muistakaa kuitenkin, että tätäkin mallia löytyy neljää eri kokoa! Extra Small-Large.


  • "Ylellisen pehmeästä TEMPUR Super Soft -materiaalista valmistettu Symphony-tyyny sopii niin selkä- kuin kylkinukkujalle ainutlaatuisen kaksipuolisen muotoilunsa ansiosta. Kaarevampi puoli tyynystä antaa lisätukea päälle ja niskalle selkäasennossa. Tyynyn perinteisimmin muotoiltu puoli sopii puolestaan ihanteellisesti kylkinukkujalle. Tyynyn pehmeä päällinen on konepestävä (6 °C -asteessa), pölypunkkisuojattu ja allergiavapaa."
        Kuvat ja tekstiToinen mietinnän alla ollut juttu on sähköhammasharja.. Mulla on joskus sellainen ollut ja muistaakseni kaksikin, mutta molemmat ovat mystisesti menneet rikki. Pitkään aikaan en ole ajatellut moista kapistusta tarvitsevani, mutta nyt on taas mieli vähän muuttunut. Hintahaitari taitaa olla melkoinen ja siihen puoleen en ole edes perehtynyt. Toisaalta ajattelin, että jos uskaltaisi vielä kerran kokeilla säilyykö sähköhammasharja ehjänä ja hankkisi riskillä kunnon mallin?"Professional Care Triumph 5000. "
"2 minuutin ajastin
Sen älykäs langaton näyttö antaa palautetta harjauksen aikana, joten voit olla varma, että hampaasi tulevat aina mahdollisimman puhtaiksi."Tässä hiljalleen lisääntyneen kokkailun tuloksena olen myös onnistunut tärvelemään meidän kahdesta paistinpannusta toisen. Jäljelle on jäänyt yksi, ennemminkin wokkipannu, jolla munakkaiden paistaminen on hieman haasteellisempaa. Pannu nimittäin nostaa munakkaan keskeltä korkeaksi kuplaksi =) Joten uudelle hiiliteräspannulle löytyisi pikaisesti käyttöä!


"Ammattikokin paistinpannu erinomaisilla paisto-ominaisuuksilla ja lähes ikuisella käyttöiällä! Hiiliteräspannu on hyvä vaihtoehto teflonpannuille, ja valuraudan tapaan vaatii pientä hoitoa. Hyvin hoidettuun hiiliteräspannuun muodostuu rasvan ja hiilen muodostama luonnollinen non-stick -pinta, jolloin hoidon tarve vähenee ja tarttumattomuus lisääntyy. Paljon käytetyssä hiiliteräspannussa on jopa valurautapannun paisto-ominaisuudet ja teflonpannun tarttumattomuus! Lisäksi pannun kanssa voi huoletta käyttää myös metallisia työvälineitä."
Ja jos keittiöteemassa pysytään, niin olen itse toivonut myös höyrykattilaa. Mulla ei ole harmainta hajuakaan kuinka sitä käytetään, mutta mielikuvissani se on erittäin kätevä valmistamaan erinäisiä ruokatuotteita terveellisellä tavalla. Samaa mieltä? Eri mieltä? Kyllä musta vielä kotikokki kehkeytyy!Ja pakko laittaa viimeiseksi...Muistaakseni jo viime vuoden himotuimpien listalla olleet valkoiset lakanat! Edelleen uupuvat kaapista ja edelleen pyörivät mielessä. Lexington...<3Malttia kaupoille! Muistakaa halit ja pusut <3

Ei kommentteja: