tiistai 4. lokakuuta 2011

Kasvava Maha


Mitäs sanotte tästä pömppiksestä? Paita nyt on musta, ettei oikeen kunnolla näy, mut omasta mielestäni vatsa on jo aivan mielettömän kokoinen näille viikoille. Tämän masuasukin lähtölaskenta on vain muutamia päiviä ennen kuin edellisen sankarin. Mutta jos kaikki menee hyvin, tämä TOIVOTTAVASTI syntyy ennen kuin on 15 päivää yliaikainen! Ikäeroa Cempulan kanssa tulee siis jokseenkin tasan kaksi vuotta.


Syy blogimaailman hiljaiseloon ja pikapostauksiin on siis ollut aivan infernaalinen väsymys, josta kroppa alkaa pikkuhiljaa ottamaan niskalenkin. Toivottavasti siis jatkossa on mahdollisuus enemmän aikaa täälläkin viettää, kun jatkuvasti ei tarvitse nukkua!

Cecilia oli viikonloppuna mummilassa. Miehellä oli kauden viimeinen peli ja sauna-ilta. Mäkin lähdin sitten viettämään tyttöjen iltaa. Asuksi täytyi valita sukkikset ja hame, jossa on joustovyötärö, niin pystyi paremmin hengittää koko illan. Tykkään tästä ruutuhameesta tosi paljon ja menee vallan hyvin näin kasvavan masun kanssa, vaikka onkin ostettu ihan normimitoissa joskus Gina Tricon alesta. Nyt täytyykin alkaa taas kaivamaan jostain muuttolaatikoiden uumenista niitä äitiysvaatteita. Ja tänään kävin kampaajallakin värjäämässä tukan punaiseksi =) Että pikkujoulu tunnelmissa täällä mennään jo!! Täytyy ottaa kuvia kun ehdin..

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Onnittelut teille!!

Tiia kirjoitti...

Onnea odotukseen! Itselläkin masun kasvatukseen liittyvä väsy tuoreessa muistissa, joten ymmärrän kyllä ettei energiaa ole liikaa. Vieläpä kun arkea höystää touhukas pikkuneiti :) tsemppiä!

Lystimäki kirjoitti...

Kiitokset Sara ja Tiia!

Toivottavasti siellä kotikolossa on ollut hyvin voimia häärätä kahden kanssa sitten syntymän jälkeenkin!

Elisa kirjoitti...

Paljon onnea ja ihanaa odotusta! :)