lauantai 17. syyskuuta 2011

Leffahuone

Mulla oli tässä pitkästä aikaa innostusta kuvata vähän kotia. Vaikka työhuone projekti on edennyt hyvin: magneettitaulu on maalattu ja hyllyt seinällä, ei nyt oikein työasit kiinnostaneet. Joten viikonloppuun paaaljon mukavampaa eli leffahuonetta laitellessa... Haettiin sinne nimittäin tällä viikolla pari kauan odotettua kaveria! Fatboyn säkkituolit, jotka sopii myös ulkokäyttöön. Väri ainakin pitäisi olla Nutria..ei näytä ihan samalta mun mielestä kuin nettisivujen kuvat, vaikka kiva väri tämäkin. Tarkistetaan kuitenkin vielä liikkeestä, että tuli varmasti oikeat tuolit.


Tv-seinästä oon puhunutkin jo aikaisemmin ainakin TÄSSÄ postauksessa. Se on siis ihan täysin meidän mahtavan remppaystävän idea ja käsialaa! Meillä oli ennen ruskea, pienempi tv-taso ja tähän teetettiin nyt mittojen mukaan musta, koska ilmankaan ei pärjää. Tason teki sama kaveri, jonka käsialaa on myös meidän sauna. Vahvistimet ja muut hölynpölyt on saatava johonkin, vaikka mun mielestä ne aina pilaa kokonaisuuden ;)



Tässä huoneessa on laattalattia, joka on aika kylmä. Ollaankin tilattu tänne vielä uusi isompi matto, jonka pitäisi tulla ehkä ens tai seuraavalla viikolla. Tää valkoinen matto siirtyy sitten takan eteen olkkariin. Verhot täältä vielä puuttuu ja niiden kanssa oonkin aika pulassa..Tietääkö joku mistä saisi edullisia neuvoja? =) Ja tämä on se huone, jonne haluaisin joskus vielä sen vuodesohvan vieraille.




Leffahuonetta remontoitiin meillä muuton yhteydessä varmaan vähiten. Tuo tv-seinä tehtiin, mutta lattia oli valkoista laattaa ja ihan ok kunnossa. Ja seinäpintaa ei juuri ole, koska joka suuntaan on ikkunaa. Tästä syystä verhotkin olis tärkeät ja niiden täytyisi tarvittaessa pimentää huone tehokkaasti.

Tällaista tällä kertaa..Harkitsen vakavasti suuntaamista huomenna Habitare-messuille...??

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Teillä on niin kaunis koti!!

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos Sara :)