torstai 4. elokuuta 2011

Itku pitkästä ilosta

Meillä asuu tätä nykyä yksi pieni kävelevä pyörremyrsky. Joko se tekee jotain mitä ei saa tehdä TAI huutaa ku hyeena. Eilen ihmettelin kun keittiöstä alkoi kuulumaan lasien kilinää..? Kun siellä ei pitäisi olla mitään tytön ulottuvilla. Menin katsomaan ja löysin sen täältä->


Että ihmekös tuo, kun neiti oli kiivennyt keittiön pöydälle ja järjesteli siellä kaikessa rauhassa tuikkukynttilöitä!


Meillä on keittiön ja olohuoneen välissä aika iso takka, joka peittää näkyvyyttä just sen verran, että vaikka olisi periaatteessa samassa tilassa, niin ihan kaikkea ei aina ehdi näkemään. Kuvat tästäkin tapahtumasta otin nopeesti kännykällä, koska mies ei olis ehkä uskonut muuten :)


Pöydälle kiipeämisen lisäksi me riideltiin eilen oikeastaan kaikesta mahdollisesta tytön kanssa. Saako ruuan kanssa kävellä ympäri kämppää..EI! Saako tietokonetta rämpätä..EI! Saako kaukosäätimellä leikkiä..EI! Saako Ipadiä kuskata..EI! Saako pyöräilykypärän ottaa päästä kun ajetaan...EI! Tarviiko äitiä uskoa...ILMEISESTI EI?

Päikkäritkin mun oli pakko eilen nukkua, että jaksoin illan jatkaa tätä rallia..Mites teillä muilla? Tänään pääsen ehkä pitkästä aikaa taas urheilemaan, niin jaksaa sitten jatkaa tätä kinastelua ihan uusin voimin =)

6 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Taitaa olla sulla siellä pikku sisustaja kasvamassa,kun äidin tuikkuasetelmat häiritsee niin paljon,että pakko on kiivetä pöydälle ja vähän korjailla;)Tuo tahtojen taistelu on välillä tosiaan uuvuttavaa,onneksi se menee aina ohi alkaakseen uudelleen=D Mukavaa torstaita sinulle,toivottavasti pääset tuulettumaan!

Lystimäki kirjoitti...

Jumpalla käyty joo ja kyllä pari tuntia isin seurassa teki näköjään ihmeitä! Ceci oli illan kuin enkeli puuhaillen kaikkia omia juttujaan =)

Onhan tää "kasvattaminen" vähän tällasta jänskää. Kun kaikesta on muutenkin huono omatunto ja sitten vielä miettii, että kielsinköhän nyt liian tiukasti vai toisin päin?

Marianne kirjoitti...

Miten musta tuntuu että meidän Mytyn kanssa on jo nyt 9kk iässä kaikki semmosta juupas-eipäs-leikkiä??? Apua mä en tiennyt että näinkin pienill on oma tahto jo näin kova :)

Lystimäki kirjoitti...

No sanoppa muuta! Mitä kaikkea tässä vielä eteen tuleekaan...huoh!

Anonyymi kirjoitti...

Hih, pisti ihan naurattamaan! Täysin samaa harrastaa meillä neiti 1v3kk, kiipeily on pop ja pöydältä löytyy aina kaikkea kivaa. Kaikki mikä kielletään kiehtoo tuhat kertaa enemmän kuin mikään muu...

Lystimäki kirjoitti...

Joku neuvoi mua joskus, että lapselta ei kannata kieltää mitään, niin silloin sitä ei kiinnosta esim. digiboxin nappulat. Hmm..sanon minä..Laittaa vähän mietityttään, että mites se oppii mitään rajoja jos saa tehdä ihan mitä huvittaa?