keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

mukavia uutisia!

tänään tuli tieto, että remontin loppusiivous tehdään lauantaina! sunnuntaina saattaisi siis olla mahdollisuus alkaa jo laittamaan tavaroita paikoilleen. tämä ei vielä tarkoita, että päästäisiin lähiaikoina muuttamaan..kylppäri ja sauna edelleen tekemättä ja ilman suihkua ei viitsi lapsen kanssa muuttaa, jos ei ole ihan pakko.

mutta tavaroiden paikoilleen asettelun myötä voi alkaa tulemaan ehkä jo jotain sisustus ideoita! Krabilta ostetut taulut täytyy ainakin käydä piakkoin kehystämässä. jeee!!

viime perjantaina tuli kodinkoneet ja keittiöstä alkoi saada oikein kunnolla käsitystä. täytyy olla tyytyväinen omaan suunnitteluun, joka tuli tehtyä ihan ilman kuvia tai käsitystä valmiista lopputuloksesta! välillä iski meinaan todellinen itkuepätoivo, että mitä sitä on tullut oikein tilattua!! mua niin harmittaa että en oo saanut tänne mitään kuvia remontista. mutta täytyy sitten laittaa vaikka ennen ja jälkeen -postauksia. (jos saan mieheltä luvan?)

cecilia nukkui viime yönä piiitkästä aikaa hyvät yöunet :) se on ollut vähän flunssainen ja meillä hengitellään yöt Vapophizerin kuivahöyryä. eli eukalyptyksen tuoksu on vallannut makkarin jälleen kerran! ja kyllä muuten tepsii tukkoiseen nenään. en muista miten laitteen nimi oikeesti kirjoitetaan, mut voin esitellä kuvien kera tarkemmin kunhan muistan.

muuttoa odotellessa!!

Ei kommentteja: