tiistai 12. kesäkuuta 2012

Tyttöjen tukkapäivä

Mulla se tarkoitti käyntiä kampaajalla. Värjättiin koko pää ja leikattiin pois huonoa latvaa ja vähän muotoiltiinkin. Kampaajani on aivan ihana tyyppi! Sinne on aina niin kiva mennä ja turista molempien kuulumiset :) Oon käynyt samalla kampaajalla jotain 6-7 vuotta, pientä breikkä lukuunottamatta. Aikoinaan oman asiakkaani suosituksesta löysin kampaajani ja ei kulunut aikaakaan kun meille selvis miten paljon samoja tuttuja meillä onkaan. Pidän erityisen paljon vielä hänen nykyisestä työpaikastaan Annankadun Pacifiquessa! Luonnonmukaiset värit, jotka ei rasita niin hiusta ovat vain plussaa. Tänään siis laitettiin, kampaajan sanoin; sellanen lattaribeibi-väri ;)

Cecilian tukka taas oli saanut päiväkodissa vähän lettiä otsatukkaan =) Voi kun osaisin itsekin tytölle tuollaisia väkertää..saati itselleni!
 
 

Are you living your dream?
 

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Kauniit tukat molemmilla tytöillä :) Hyvä kampaajasuhde on muuten tosi tärkeä naisen elämässä ;) Mua niin harmittaa, että mun luottokampaajani monen vuoden ajalta vaihtoi alaa ja uutta korvaajaa en ole vielä löytänyt...

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Kiitti =)Eiks ookkin ;)
Voihan harmi! Toivottavasti joku löytyy sieltä nurkilta!