torstai 14. kesäkuuta 2012

Tori.fi

Oon näpytellyt eilen tori.fi palveluun myyntiin meillä käyttämättömiksi jääneet rattaat. Toiset ovat Gesslein F6 yhdistelmärattaat ja toiset Quinny Zapp matkarattaat Maxi-Cosin turvakaukalolle. Käykääpä kurkkaamassa jos jotakuta kiinnostaa!

Rattaiden myyminen on mulla kestänyt luvattoman pitkään, kun ei ole maltti riittänyt perehtyä huuto.netin kaupankäynti politiikkaan, rekisteröitymiseen ja sääntöihin. Pari kertaa olen yrittänyt rekisteröityä sinne, mutta kun kymmenes käyttäjätunnuskin on ollut jo käytössä niin mielikuvitus ei enää riittänyt ;)

Nyt löytyi siis mulle sopiva, tarpeeksi nopea ja helppo tapa; tori.fi- sovellus. Mahdollistaa ilmoituksen tekemisen kännykällä. Varsinkin nyt kun kamerani on huollossa, kuvien ottaminen ja lisääminen ilmoitukseen oli yli helppoa. Ostajista en vielä osaa sanoa, onko niitä vai ei? Molemmista on tullut kyselyitä kyllä jo heti eilen. Onko teistä kellään kokemusta tori.fi-palvelusta? Tai myynnistä netissä?

8 kommenttia:

naana kirjoitti...

Oi mikä blogi täältä löytyi. Tulen paremmalla ajalla kunnolla lukemaan ja ihastelemaan kuvia. <3

Ja jos kiinnostaa, tervetuloa kurkkaamaan myös mun blogiin (sielä on arvontakin menossa...) :)

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Kiva jos tykkäät!
Täytyypä käydä kurkkimassa =)

Sara kirjoitti...

Ihanat rattaat. Ostaisin heti nuo ensimmäiset mutta äitini ehti ostaa meille käytety rattaat niin sellaiset nyt sitten onkin jo valmiina, vaikka emme ole ryhtyneet hommiinkaan.

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

:) kaikkeen varautunut äippä siis =) Tsemppiä muuten häävalmisteluihin!

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Matkarattaat on haettu tänään pois ja ostajia oli jonossa. Ensimmäiselle menivät! Ja yhdistelmistäkin on tullut jo paljon kyselyitä, että hyvältä vaikuttaa mun kauppa paikka..

Anonyymi kirjoitti...

Tori.fi toimii hyvin,mulla mennyt kaupaksi vaikka mitä ja tosi nopeaan! Meidänkin pitäis laittaa yhdistelmät myyntiin,kun nykyisin mennään tuplilla :)

T.Heidi

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Juu, nyt voin kyllä suositella! Molemmat rattaat myyty ja täydellä pyyntihinnalla neljässä päivässä :)
Nyt on hyvä mieli, että sai aikaiseksi viimein tuonkin!

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset Tori.fi toimistolta! Olipa mukava lukea näistä kokemuksista. Meillekin on ollut yllätys miten paljon kuhinaa sivustolla on ja siitä onkin nopeasti kasvanut yksi suurimmista markkinapaikoista. Kiitos sinunkin!
Erityisesti lapsiperheille tarjonta on huiman hyvä. Vaikkapa nyt talveksi pieneksi jääneet luistimet vaihtuvat uuden karheisiin pienellä välirahalla kun myy vanhat ja ostaa toiset tilalle. Mukavaa marraskuun jatkoa ja hyviä kauppoja!
- Tori.fi tiimi