sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Päiväkotiin

Pikkuinen Cecilia aloitti päivähoidon. Jännittyneinä vietiin se sinne perjantai-aamuna koko perheen voimin. Ei olisi ehtinyt oikeen edes heippaa sanoa, kun oli kiire leikkimään. Jäi siis iloisin mielin, mikä helpotti äidinkin oloa. Sovittiin, että lyhyt päivä alkuun ja isi kävi hakemassa tytön muutaman tunnin päästä. Sieltä se juoksi maalausten kanssa innoissaan kotiin ja kertoili mitä kaikkea oli tehnyt.

Päiväkodista oli miehelle sanottu ekana; teillä on AIKA energinen lapsi. Hmm..mies oli kelaillut, et onks tää nyt huono vai ei?? Oli kuulemma tehnyt noin viittä asiaa samaan aikaan. Eli just niinkuin kotonakin :) Sitten hoitaja kysyi kummalta Cecilia on perinyt matemaattisen lahjakkuutensa? Toinen hmm..Ollaan yrittäjäperhe, johtuiskohan siitä..

Illalla kylvyssä kuuntelin kun Cecilia leikki Laura-nukella. Nukke sanoi moneen kertaan "Ai kun sinä olet suloinen." "Sinä olet niin suloinen. "Suloinen-sana oli ihan uutta sanavarastoa.. Äidin suloisuus! Tästä lähtien tiedossa paljon leikkejä, kavereita, tekemistä ja ulkoilua. Vaikuttaa hyvältä päätökseltä. Voisin kertoilla jossain vaiheessa meidän perus päivästä, kunhan tästä taas rutinoidutaan uuteen rytmiin..

Ei kommentteja: