lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kurkistus makuuhuoneeseen

Muutama sananen projekti makuuhuoneesta, joka vaatisi meillä vähän sisustamista..


 


Kattolamppu on Roomlightin, josta suurin osa meidän valaisimista muutenkin on hankittu. Yöpöydän Pentikin lampunjalat on kivat, joskus stoccan hulluilta päiviltä ostetut. Niiden varjostimet oli vain silloin ainoat jäljellä olevat ja en kyllä tykkää yhtään. Pitäisi olla mun mielestä vähän isommat ja sileämmät tilalle. Tuo muutos on onneksi helppo tehdä, eikä tarvitse vaihtaa koko valaisinta!

Sängyn päädyssä taas on vaaleaa seinää. Paaaaljon vaaleaa seinää! Vähän liikaa? Seinä on maalattu muuton yhteydessä samalla Tikkurilan Piazzalla kuin muutkin huoneet, mutta kaipaisi kyllä jotain muutakin...? Aluksi ajattelin siihen jotain isokuvioista tummaa/harmaata/mustaa tapettia, mutta en ole löytänyt aivan mieleistä. Nyt mielikin on sen verran muuttunut, että pidän oikeastaan huoneen valoisuudesta enemmän. Jos laittaisikin kuvakollaasin...Mutta jotain siis seinälle!Meillä on ollut tänään projektina myös verhotangot. Haluaisin verhot ainakin makuuhuoneisiin, ne tuovat kuitenkin kodikkuutta ja viimeistelevät jotenkin sisustuksen. Varsinkin viimeistä kuvaa katsoessa tulee mieleen, että onko tänne just vasta muutettu, kun on niin tyhjää. Vai eikö teistä? Verhot peittäisivät samalla noita tummia ikkunan karmeja ja pattereita, vanhan asunnon pikku ärsytyksiä.


Makkarikin on vain tällä hetkellä niin elävässä vaiheessa. Lionelilla on nyt käytössä kehto ja muutaman kuukauden päästä pitäisi keksiä miten päin mahdutetaan pinnasänky tuonne meidän viereen..? Se vie kuitenkin taas vähän enemmän tilaa. Mutta mun ikuisuus kysymys on, kuinka tehdään kivan näköinen petaus? Sellainen sisutuslehti-petaus??

Tällaisia viikonloppu mietteitä...Me ollaankin kuvausassari Lion kanssa oltu ihan kaksin kotona =)

Ei kommentteja: