lauantai 16. kesäkuuta 2012

Meidän päivä

Meillä on alkanut muodostua jo jonkinmoinen päivärytmi Cecilian aloitettua päiväkodissa. Ajattelin kertoilla vähän siitä mitä touhuillaan tällä hetkellä. Itse ainakin tykkään aiheesta muiden blogeista lukea :) Kaikki kuvat eivät nyt ole samalta päivältä vaan pitkin viikkoa räpsittyjä.

Lionel menee yöunille vasta kahdentoista aikaan, joten mä pääsen silloin vasta nukkumaan. Syötän 3-4 tunnin päästä ja 1-2 kertaa uudelleen vielä ennen kuutta. Itse nousen yleensä ylös sitten kuuden aikaan. Vähillä unilla siis mennään! Tai jos saan nukuttua, tulee Cecilia herättämään siinä seitsemältä. Mies vie hänet pääsääntöisesti tarhaan siinä puoli yhdeksään mennessä ja menee itse töihin. Meillä jää Lionelin kanssa aikaa rauhalliselle aamupalalle ja liikkeelle lähtöön.


Aamupalan jälkeen pyritään lähtemään liikenteeseen, Lio saa otettu unet kärryissä ja mä hoidettua asioita. Välillä viedään kirjanpitäjälle papereita, käydään pankissa tai postitetaan kirjeitä. Mun tehtäväksi on muodostunut usein myös hankkia töihin kaikkea pientä, mikä on päässyt ehkä loppumaan, mutta tarvitaan pian, kuten vaikka klemmareita :) Nämä kaikki hoituu multa samalla kun Lionel nukkuu. Se tuskin laittaa pahakseen vaikka hoitelen vähän asioita samalla :)
Välillä tietysti muistetaan tankata maitoa ja vaihtaa vaippaa, kiire ei saa olla! Tämä puoli hoituu kyllä nykyään melkein missä vaan. Vaipan oon vaihtanut rattaissa jo ties kuinka monet kerrat. Kuun puolivälissä ja lopussa mulla on yleensä ruuhkaa laskujen maksun kanssa, jolloin pitää katsoa, että on ainakin yhdet päikkärit kotona.

 

Neuvola reissuja tuntuu olevan kans melko tiheään. Viimeksi keskiviikkona käytiin ottamassa Rota-rokotetta, joka on kyllä aiheuttanut kovasti taas itkuisuutta :( Välillä nähdään päivisin kavereita, eli tietenkin muita mammalomalaisia. Ehditään siis välillä viettää ihan normaaleja kahvittelu-päiviäkin!

Kaupassa käynti hoituu helposti nykyisillä Baby Joggerin City Select-rattailla. Valtava tavarakori vetää helposti pari kassillista ruokaa + vaippapaketteja. Täydessä käytössään se voi olla tietysti vain, kun liikutaan Lionelin kanssa kaksin. Mikä siinä muuten on, että lapset aina herää kassalla? Herääkö teillä muilla? Imetystä siis usein heti kaupasta ulos päästyä...


Cecilia haetaan tarhasta iltapäivällä. Kotiin tyttö on tullut mielellään ja kertoilee kovasti, mitä kaikkea on siellä tehnyt. Se hetki on äidillekkin oikein päivän kohokohta =) Mutta silti sitä virtaa tuntuu riittävän tasajalkaa hyppimiseen vielä koko illaksi! Huh!


Ilta menee tietysti leikkiessä! Mies menee useamman kerran viikossa suoraan töistä treeneihin, mutta pystyy yrittäjänä tarvittaessa helpommin järjestämään, jos tarvitsen apua päivällä. Jos taas hänellä on vapaa ilta pääsen itse käymään lenkillä.

 Cecilia saa postissa kortteja melkein kerran viikossa. Niissä on usein tarroja, joita voi liimailla omaan tarrakirjaan. Se puuha pitää neidin edes hetken paikoillaan =) Tällä viikolla ollaankin saatu nauttia oikein helteestä, joten meilläkin kämppä lämpenee melkolailla.. Piknik-peitto käytiin hakemassa Stadiumista, mutta pääsi testi käyttöön jo sisällä.


Ulkona pyritään olemaan mahdollisimman paljon. Nyt sitä helposti tulee jäätyäkin ulos, kun puistosta haetaan tyttö. Varsinkin nyt kun ei tarvitse miettiä niin tarkkaan tuota pukemista, toisin kuin talvella.


Cecilia menee nukkumaan yhdeksän aikaan. Iltatoimissa tosin välillä kestää ties kuinka kauan ja nykyään miehen apu on todella tarpeen! Blogin kirjoittelulle jää nykyään aikaa parhaiten silloin, kun Lionel linnoittautuu iltaisin tuohon rinnalle useiksi tunneiksi. Osittain siitä syystä kaikki blogitekstit nykyään tulee tehtyä iPhonen Blogger-sovelluksella ja räpsittyä kuvat kännykällä. Ne on helppo tehdä samalla kun imettää =) Mutta sain tällä viikolla kamerani huollosta! Joten kuvaaminen voi taas alkaa. Osaatteko muuten sanoa, saisiko tuollaiset iskuvauriot laitettua kotivakuutukseen? Ei ollut nimittäin mikään halpa keikka!

Että tällaista meillä...suurinpiirtein...Tavallista arkea :)

2 kommenttia:

AnnaM kirjoitti...

Ehdottomasti haet kotivakuutuksesta tuota kameran korjausta ! Soita suoraan huomenna sinne puhelinpalveluun 010 503200 (muistaakseni) :)
T. Tiedät kyllä kuka :)

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

No niinpäs soitankin =) =)

(Mua niin jänskää jo täällä...;) )