keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tuleva matka

Olemme nyt pitkän pohdinnan ja veivaamisen jälkeen varanneet talveksi matkan. Ja osan siitä myös maksaneet, joten eiköhän reissu toteudu jos mitään maailmaa mullistavaa ei tapahdu.

 kuva

 Meille on yksi hyvä ystävä aikoinaan sanonut seuraavaa, "Muistakaa, että matkatoimistot myyvät mielikuvia!" Musta se on aika hyvä ohjenuora reissua mietittäessä. Ja tuo kyllä pitää aika hyvin paikkansa. Ollaan joskus katseltu mm.hotelleja netistä, joilloin aika usein samalla saarella olevien hotellien tiedoissa käytetään samoja kuvia. Googlettamalla fiksusti saa mahdollisista kohteista melko kattavan infopaketin tänä päivänä. Tiedon ja ennen kaikkea paikkojen paljous aiheuttaa toisaalta sen, että lomakohdetta on äärimmäisen vaikea päättää.

  kuva

 Me ollaan reissattu jonkin verran, melkein kerran vuodessa joku pidempi matka ja ehkä silloin tällöin joku euroopan viikonloppu reissu. Lapset asettaa nyt omat haasteensa, mutta kun puntaroi rauhassa mihin kaikkeen on valmis ryhtymään, niin löytyy varmasti sopiva lomanvietto tapa. Ja kuten viimeksi jo sanoin, nyt tuntuu siltä, ettei enää koskaan lasten kanssa mihinkään! Sen verran rankka oli tuo kesäloma =)

 kuva

Happy Holyday! Kaikille ketkä sellaista vielä jatkaa..

Ei kommentteja: