torstai 23. elokuuta 2012

Neuvolassa käynnistä..

Viime kerran ruuat  oli siis haettu jostain vankilasta..siitä tuo otsikko, jos joku kummasteli. Kirjoittelen täällä aikas pää jumissa näitä juttujani ;)

Liolla oli neuvola. Tasan 4kk ikäisenä mitat olivat 6,3 kg ja 62,5 cm. On ollut syntymän jälkeen jatkuvasti vähän siskon mittoja pienempi. "Isä ja äiti mukana. Terve lapsi." oli lääkärin monisanainen kommentti =) Mutta kaikki siis ok.

Taidan vähän purnata, vaikka oon yrittänyt välttää sitä täällä blogin puolella, kun se nyt tuohon neuvolakäyntiin liittyy. Kuinka montaa teistä ärsyttää seuraavanlainen toiminta? Kyseltiin neuvolassa samalla terveydenhoitajalta noita lasten rokotusjuttuja, jotta saadaan kuntoon ennen reissua. Terkkari selitti, että Cecilialle voidaan antaa hepattiittirokotteet ja Lionel voi saada ennakkoon jonkun, koska on tuolloin jo puolivuotias. Hän kehotti meitä pyytämään resepti lääkäriltä Cecin rokotteeseen nyt samalla ja voisimme tulla sen avoneuvolapäivänä laittamaan. Rokotuskertoja tarvitaan kaksi ennen reissua ja tehoste vielä puolen vuoden kuluttua. Kun otimme asian lääkärin kanssa puheeksi hän ei suurin piirtein edes kuullut (vai ymmärtänyt?)  ja käski hoitaa kaikki rokote asiat Puolarmetsän terveysasemalla. No asia jäi sitten siihen. Eniten mua ottaa päähän tuo, kuinka eri ohjeet voi saada asioihin ja vielä samasta talosta! Sitten ihmetellään miksi vanhemmat ei osaa toimia oikein. Viimeksi vastaavanlainen tilanne sattui, kun lapsilla oli vesirokot. Mies vei Cecilian Puolarmetsään, jossa kyseltiin vihaisesti mitä he siellä tekivät, koska päivystys oli siirtynyt kuulemma jo ajat sitten Tapiolaan. Sitten kun vietiin Lionel Tapiolaan, siellä ihmeteltiin miksi me sinne tultiin, kun kuulemma alle 3kk ikäiset viedään aina suoraan Jorviin. Että ei mulla muuta muuta. Ja Liokin sanoo:

MURR...!!
3 kommenttia:

Mama D kirjoitti...

Sairaanhoitoalan ammattilaisena voin sanoa, etta sairaanhoitajat ei aina tieda kaikkea ja laakarit ei usein tieda yhtaan mitaan :)

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

;)

Sara kirjoitti...

No siinähän ihan isän näköinen poika!! :D