tiistai 7. elokuuta 2012

Täydellinen kotipäivä

..ainakin tähän asti! Oon nimittäin ollut aika poikki..ehkä vähän apeanakin..Välillä tuntuu vaikealta etsiä arjesta niitä elämän kohokohtia. Siivouksesta tulee parempi mieli, kiva koti ja mielikin lepää. Cecilia meni tänään innokkaana hoitoon, mies töihin ja Lionel on nukkunut päiväunia! Oikeesti oikeita päiväunia. Se varmaan oli äidin kanssa samaa mieltä siitä, että tänään on hyvä siivouspäivä. Aamupäivällä se nukkui kymmenestä kahteentoista parvekkeella vaunuissa, mikä vapaus! Mä ehdin vaihtaa lakanat, imuroida, pestä lattiat ja vähän pestä peilejäkin. Pyykkikone on pyörinyt jo viisi kertaa, onneksi on kuivuri, niin voi pestä kaikki pyykit kerralla. Sitten hengailtiin hereillä reilu tunti ja nyt se on nukkunut taas jo puolituntia samassa paikassa. Oon ehtinyt tehdä tänään ihan itse ruuankin, vaihteeksi jotain muuta kuin valmis pakasteita. Ja nyt istun koneella juoden kahvia!! Ceciliakin on hoidossa vielä pari tuntia. Tämä on ihmeellistä, nyt tuntuu ensimmäistä kertaa taas siltä kuin olisi mammalomalla. Päivän saattaa kruunata vielä yksin tehty iltalenkki ja sauna =)

Huomenna meille tulee vauvakavereita kylään. Poitsuilla on ikäeroa kolme viikkoa. Cecilallakin on paras kaveri, jonka kanssa ikäeroa on yksi päivä. Synnäriltä on siis alkanut yksi, toivottavasti pitkä ystävyys! On ihana nähdä lasten kasvavan yhdessä =)

2 kommenttia:

Mama D kirjoitti...

Juuri kirjoitinkin viimeisimpaan postaukseen, kuinka terapeuttista siivoaminen on - varsinkin kun koti on ihanan siisti.

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Lasten kanssa vaan täytyy asennoitua siihen, että siisteys ei säily kovin pitkään..
T.Kilo hiekkaa eteisen lattialla, kun riisuttiin Cecin lenkkarit eilen