maanantai 13. elokuuta 2012

Kuvia viime viikolta...

Kaikkea ei millään ehdi blogissa päivitellä. Mutta eikös se niin ole, että yksi kuva voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa??

 

Hyvähän se on tässä vaiheessa kesää löytää varastosta kasa sortseja :)


Makkari on saanut verhot ja valokuvia seinälle. Lio kikattaa nykyään ääneen, kun isosisko hyppii sängyllä! Kannatan pomppimista ihan motoriikan kehityksen perusteella.


Juoksemassakin on vähän käyty..Ei nyt sentään vielä maraton kunnossa ;)

2 kommenttia:

~LOVE~ kirjoitti...

Ihan mielenkiinnosta... mistä tuo maraton- artikkeli kertoi?? :)

~S~

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Viittasi luultavasti artikkeliin, jossa puitiin tätä ikuisuus kysymystä -Voiko juosta kaksi maratonia vuodessa (suomessa lyhyt kesä) hyvin tuloksin? Kun maratonien väliksi tulee keskimäärin 6-8 vkoa. Ja artikkeli päätyi siihen, että voi, kunhan muistaa hyvän palautumisen ensimmäisen juoksun jälkeen.

Itse kuulun kans niihin, jotka on tätä mieltä. Oon käytännön kautta huomannut, että kestävyys paranee vaan entisestään kun sitä harjoittaa! Maraton on siitä kiva laji, ettei sitä ole tarvinnut aloittaa viisi vuotiaana pärjätäkseen siinä aikuisiällä =) Enkä siis mikään kilpajuoksija todellakaan ole, vaan harrastus mielessä juoksentelen. Mutta sitä on kiva harrastaa, kun voi vielä haaveilla parantavansa aikaa vaikka vuosien päästä.