lauantai 11. kesäkuuta 2016

Tuleva sisustus


Taas on tullut perjantai! Mielen päällä välillä sisustus jutut ja toivottavasti lähestyvä muutto!?! Instagramia seuraavat  näkivätkin jo tuskailuja talon valmistumisen suhteen.. Melko kaukaiselta vieläkin siis tuntuu, että tuo joskus vielä valmistuisi :/

Oli se muuttopäivä nyt mikä tahansa, sisutuksen kanssa on joutunut tekemään jonkin verran ajatustyötä jo ennakkoon. Miehen täti piirsi meille pohjat mittakaavaan ja samalla muutamia kalusteita, joita on voinut pyöritellä pohjassa...
Must-hankintoja uuteen kotiin oli muutamia... Sänky ja ruokapöytä tuoleineen tärkeimpinä. Sohva meillä oli raahattuna vielä varastoon ja vahvasti näytti siltä, että vanhalla vielä mennään tämä kolmannen lapsenkin pukluvaihe. Päädyttiin kuitenkin viime metreillä ostamaan alla olevan kuvan kaltainen Inrerfacen Villa sohva Vepsäläiseltä samalla reissulla sängyn kanssa. Meidän sohvamme on tosin pinkki ;) (No ei ehkä ihan?!?) Ja siinä on puu jalat. Kauniit kantikkaat tikkaukset ja pestävät irtopäälliset. Sohvan väri määräytyi villiksi, koska se oli erittäin edullinen mallikappale. 

Vepsäläisellä taisi olla vielä kesäkuun loppuun voimassa koroton ja kuluton 36kk maksuaika. Teki ainakin meille hieman helpommaksi hankkia huonekalut tässä rakennuskonkurssissa!


 Kuva: www.vepsäläinen.fi

Jean Vernetiltä löysimme ruokapöydän, josta laitoinkin aiemmin jo kuvaa. Samasta paikasta tuli makuuhuoneen yöpöydät, sängynpääty ja rahi, jolle saa päiväpeiton laskettua yöksi.

 Kuva: www.vernet.fi

Sängyn pääty, samoin kuin alhaalla kuvassa oleva rahi ovat luonnossa vaaleampia kuin näissä kuvissa.

 Kuva: www.vernet.fi

Kaikkiin huonekaluihin voi siis itse liikkeessä tai netissä valita mieleisensä kankaan ja puun värin. Paikanpäällä katsottuna hahmottaa värit tosin paljon paremmin kuin kuvista.
Kaikkein eniten odotan kuitenkin sitä, että saan toivottavasti pian varastosta kaikki omat vanhat tutut tavarat! Ihan keittiökipoista liinavaatteisiin!!

Ei kommentteja: