perjantai 24. kesäkuuta 2016

Hyvät kuulokkeet

Kuinka moni lenkkeilee paljon?


Itse lenkkeilen lähes päivittäin, tällä hetkellä reippaita kävelyjä vaunujen kanssa ja ennen raskausaikaa (ja toivottavasti taas pian) eri mittaisia juoksulenkkejä. Kesällä tulee tietysti vielä talveakin enemmän oltua ulkoilemassa. 

Yksin ollessa käytän yleensä aina kuulokkeita. Ennen lenkeillä oli mukana iPod, nykyään iPhone, josta voi kuunnella niin radiota tai mitä tahansa musiikkia kuin hoitaa kuulumisetkin samalla. Puhelin on mukana tietenkin näitä tärkeitä selfieitä ( Hehee... ;) ) varten ja pian täytyy olla tavoitettavissa, jos uskaltaudun lenkille ilman vauvaa. 

Hinnallisesti en ole koskaan aiemmin panostanut kuulokkeisiin paria kymppiä enempää ja pärjäsinkin pitkään tavallisilla nappikuulokkeilla. Homma toimi loistavasti, kunhan oli joku pipo tai huivi pitämässä kuulokkeet korvissa! Eli kesäisin piti etsiä aina panta, jotta napit eivät putoa korvilta ja talvisin pipo toimitti samaa virkaa. 

Siniset nappikuulokkeet hajosivat noin vuosi sitten ja välissä ostin ainakin kolmet halvat korvikkeet, joilla ei tehnyt yhtään mitään. Yhdet kierrettiin korvan ympäri, jotta pysyisivät paikoillaan. Ongelma oli, että puheluiden ajaksi täytyi ottaa kuulokkeet irti ja niitä ei saanut takaisin ilman peiliä. Yhdet maksoivat huikeat seitsemän euroa ja suoraan sanottuna työntyivät ulos korvista!

Joten, hermot meni. Ei muuta kuin Giganttiin myyjän puheille. Hän suositteli Rio merkkisiä kuulokkeita. 

-Hintaa oli  muistaakseni 49€. 
-Kuulokkeissa on pieni väkänen, joka tulee korvan sisälle pitäen kuulokkeen paikoillaan kovassakin menossa. 
-Puhelut kuuluu loistavasti! 
-Johto on tehty sellaiseksi, ettei se mene solmuun joka kerta käytön välillä. 
-Kestää vettä jne. jne. 

Voi olla muitakin ominaisuuksia, joista en tiedä?!? Värejäkin oli pinkistä mustaan =)

Jälleen kerran olisi kannattanut hankkia suosiolla vähän kalliimmat, olla onnellinen vuosi ja säästää kaikki halpisversioiden eurot.Eilen sain lenkkiseuraa Ruotsista saakka, joten kuulokkeita ei tarvittu kun vaihdettiin  Corinnen kanssa puolen vuoden kuulumiset vauvan nukkuessa!
Ei kommentteja: