lauantai 4. kesäkuuta 2016

Meitä on nyt viisi!


Synnytys saatiin viimein kynnistymään mekaanisella Balonki-menetelmällä, joten lääkkeellistä käynnistystä ei tarvittu. Balonki tepsi tosin hitaammin, joten sen kanssa lähdettiin vielä vuorokaudeksi kotiin odottelemaan supistusten alkamista. Balonki laitettiin maanantaina ja tiistai aamuna vietiin lapset normaalisti aamulla päiväkotiin ja lähdettiin synnyttämään =) Oltiin sairaalassa 9.30 ja vauva syntyi puoli kahden aikaan. Ennätykselliset 42+2 raskausviikkoa saatiin viimein päätökseen.


Kaikki sujui hyvin, tosin synnytys oli näistä omistani kivuliain.
Oltiin pojan kanssa osastolla pari päivää. Ylimmän kerroksen kuumuus oli melkoinen, 24-26 astetta ulkona ja aurinko paahtoi ikkunoihin koko illan. Eipä tarvinnut vauvaa paljon pukea..
Isommat sisarukset kävivät reippaina sairaalassa katsomassa. Kotiin tullessa molemmat halusivat työntää rattaita ja suukkoja on sadellut! Molemmat tosin ovat myös olleet itkuherkempiä pienistä asioista ja varsinkin Liolla oli eilen rankka päivä. Syyksi kiukuttelulle niin kotona kuin päiväkodissakin hän kertoi kirkkain silmin vauvan pitäneen häntä hereillä ;) Mitään yöhuutojahan ei ole ollut ja sairaalassakin toisena yönä nukuttiin reilut kuuden tunnin unet putkeen!


Kiitokset kaikille onnitteluista! 
Me lähdetään nyt piknikille ja nauttimaan aurinkoisesta viikonlopusta.

Ei kommentteja: