torstai 23. kesäkuuta 2016

Tuleva keittiö

Tulevalla kodilla keittiön rungot ovat paikoillaan. Koska asunnossa tehdään vielä paljon muitakin hommia, halusimme tarkoituksella ovet asennettavaksi vasta mahdollisen kolhiintumis vaaran jälkeen. Keittiöstä tulee pääosin valkoinen lukuun ottamatta osaa alakaapeista, jotka tulevat olemaan valkolakattua tammea. Alakuvasta katsottuna näkyy pohja, jossa ruokailutila tulee olemaan oikeassa reunassa.


Näkymä keittiöön ruokailutilasta päin...


Kuvat on piirretty viime syksynä, joten alakaappien väri on huomattavasti tummempi kuin oikeasti.
Kaikki kodinkoneet valittiin kevätmeissuilla Experiltä ja ne ovat liesituuletinta lukuunottamatta AEG:lta. Liesituuletin on Savon R-97 kattomalli ja väriltään valkoinen lasi, eikä kuvassa oleva musta.


Emme muuttaneet lainkaan keittiön alkuperäistä pohjaa, jossa oli piirretty integroituna kaksi jääkaappi-pakastinta uunin ja mikron molemmille puolille. Tämän vuoksi meille ei siis tule uuteen kotiin enää Festivoa :( Joka on jääkaapeista ihan huippu!Itse en ole nähnyt keittiön runkoja kuin kuvasta. Näin rakentamisen loppumetreille saakka siellä on ollut lievästi sanottuna hieman haasteita... Laatoitukset alkavat olla valmiit, mutta niitäkään en ole kunnolla nähnyt. Tavallaan tekisi jopa mieli mennä katsomaan vasta valmista lopputulosta! Ehkä en kuitenkaan malta odottaa ;)

Ei kommentteja: