keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Suru puserossa :(

..tai oikeastaan takissa! Mun veli oli meillä parin päivän visiitillä ja pyörittiin eilen kaupungilla. Hän haki itselleen talvitakkia ja piipahti aamupäivästä keskustan Retkiaitassa. Siellä sattui olemaan vielä jäljellä yksi Canada Goosen takki hänen kokoaan, mutta hintalappu sai kannat kääntymään kohti ovea. Melkein 800€!?! Tiedän, että takin metsästysoperaatio on hänellä kestänyt jo pidemmän aikaa ja netin tarjontakin vaikuttaa erittäin suppealta tähän aikaan vuodesta. Kaikki koot ovat loppu. Niinpä suuntasimme iltapäivällä takaisin samaan liikkeeseen ja kas, takkeihin oli ilmestynyt sillä aikaa uudet hintalaput! Takki lähti mukaan puolet Ovh:sta ja myyjänkin mukaan Canada Goosen takit eivät oikeasti ole juuri koskaan tarjouksessa, koska mallit eivät vaihdu, korkeintaan värit. Itse kokeilin naisten mallia, sitä ainutta s-kokoa, rakastuin ja vein takin haikein mielin takaisin rekkiin :( Sinä, jolla on rahaa käy äkkiä hakemassa takki kotiin! Vaikka tuskin se siellä enää onkaan..

Googlettamalla löytyi äkkiä sivusto, jossa höpöhöpö-juttujen määrä lähinnä nauratti. Miten aurinkolasit liittyvät näihin takkeihin? Kirjoitusvirheineen =)

Tämän talven olen kärvistellyt villakangastakillani, koska viime talvena ostamani halpistakki ei kestänyt ehjänä edes tuota yhtä talvea! Päätin siis seuraavalla kerralla satsata laatuun, enkä tehdä samaa virhettä uudelleen.

Lämmöllä kaivaten :(Ei kommentteja: