tiistai 12. maaliskuuta 2013

Mikä elämäntapa?

Tässä taanoin Lily-blogeissa Punakynä viuhui mukavan sarkastisesti tätä meikäläisenkin elämäntapaa imarrellen =) Ihan tästä innostuneena ajattelinkin siis laittaa blogiini lisäsivun Rakas treenipäiväkirja, jonne lisäilen tämän vuoden treenejä ehtimiseni mukaan, sekä väliin jonkin verran kommentteja niihin liittyen. Uuden sivun luominen lähinnä siksi, että on helpompi joskus jälkikäteen palata treeneihin niiden ollessa yhdellä sivulla, eikä sekaisin blogissa.

Itselleni liikunta on lähes aina ollut osa arkea, joten mistään uudesta ja ihmeellisestä projektista tässä ei nyt ole kyse. Ensimmäistä kertaa kuitenkin kokeilen yhdistää liikuntaan myös ruokavalion, jolla haen säännöllistä ateriarytmiä ja oikeanlaista näläntunnetta. Kun pahimmillaan sitä huomasi syövänsä yhden pakastepitsan ja jättikarkkipussin päivässä!?! Ei hirvittävän ravitsevaa, eikä terveellistä.

Viimeisten kolmen viikon jälkeen voin vain todeta, että syön mieluummin näitä ->


  ....kuin näitä->


Jutta Gustafsberg on mun mielestä tuonut Suomeen ehkä vähän jenkkityylisen, mutta huomattavasti terveellisemmän tavan naisille (miksei miehillekkin) pitää huolta itsestään ja hyvinvoinnistaan, kuin mitä ikuinen jojo-laihduttaminen on. Hommaan kuuluu ruokavalion lisäksi myös liikunta ja liikunnan tueksi ruokavalio, eikä vain jompikumpi. Tietysti koko touhu voi mennä joillain myös överiksi, mutta tärkeintä on, että nykypäivänä on ok myöntää toimivansa Jutan ohjeiden mukaan. Go Jutta Go, mä ainakin fanitan sua =) Ja jos edes yksi ihminen inspiroituisi lähtemään lenkille tämän blogin ansiosta, niin ei se kenellekkään huonoa tee!

Treenejä siis jatkossa Treenipäiväkirjan alta =)

T. pitkästä aikaa kotipäivää, erittäin stylesti viettänyt, minä ;)


Ei kommentteja: