torstai 14. maaliskuuta 2013

Kirppistelyä

Sain eilen viimein varattua kirppispöydän Nellaan ja Nuttuun! Nyt ei muuta kuin hinnoittelemaan. Puhuttiin miehen kanssa, että tällä kertaa olisi syytä laittaa myös tuota leluosastoa hiukan kiertoon. Joku teistä ehdottelikin blogi-kirppistä tänne, mutta ainakin vielä se tuntuu liian työläältä idealta. Asia voisi olla toinen, jos meillä olisi edes vähän merkkivaatteita. Niitä viitsisikin vielä postittaa, mutta nämä meidän taitavat lähteä kirppikselle postikulujakin edullisemmin..? Pari kuvaa viime syksyn kirppislöydöistäni. Aikas vihreällä linjalla näytettiin menevän tuolloin.

Ticketin takit odottelevat vielä kaapissa kevättä, mutta mekot on olleet Cecilialla jo kovassa käytössä. Omiakin vaatteita pitäisi saada karsittua, niiden myyntiin tarvittaisiin vain eri kirppis. Ehkä tämä kevään siivousintoilu saa mussa aikaiseksi myös varata viikon tai kaksi Mankkaan Akselista..? Joko teihin on tämä aurinko vaikuttanut siivouspuuskien muodossa? Nyt on vielä NIIN hirmuiset pakkaset, että hinnoitelu on hyvää sisähommaa. Haaveissa kyllä jo siintää, josko ensi viikolla tarkenisi hörpätä kahvit  terassilla =)

Nautitaan auringosta (ikkunan läpi, hrrrr)!!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä myös kovat keväiset siivousoperaatiot menossa :)
Hei, koskas viet tavaroita myyntiin? Täytyy käydä ostoksilla silloin Nellassa ja nutussa :) :)
-Hm

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

No jos kohdalle osuu, niin käyppä ihmeessä! Mun pöytä oli ei ens, mut seuraavan viikon tiistaista kaksi viikkoa eteenpäin. Eli pääsiäisen molemmin puolin :) Vien ainakin noita Lionelin 0-9kk vaatteita ja joitakin Cecilian 1-2v. vaatteita. Tervetuloa ostoksille!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi :)
pitää yrittää keritä käymään ostoksilla :):)
mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

mikäköhän mahtaa olla kirppispaikkasi nro? Tietää suunnata heti oikeaan pöytään :)

Aurinkoista viikkoa!

-J

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Pöytä numero 43! Tämähän vaikuttaa jo hyvälle =) Sinne vain kaikki heti sitten tyhjentämään koko pöytä!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaako sinulla olla myynnissä 92-98cm vaatteita? :)

-K

ps. huomenna n&n ostoksille :)

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Kyllä joitain 92 löytyy ainakin. Osa tuon kokoisista mahtuu vielä tytölle, joten kaikkea ei vielä tällä kertaa tule myyntiin.

Kiva, huomenna siis =)