tiistai 3. heinäkuuta 2012

Lettitytöt
Cecilia tulee päiväkodista toinen toistaan ihanampia lettikampauksia hiuksissa! En ymmärrä miten joku noin liukkaisiin huksiin saa mitään tehtyä edes, mutta hyvä kun saa! Siellä vissiin touhutessa noita pinnejä ja pompuloita häviää siihen tahtiin, että hiukset ei pysy mukana. Kotona ainakin häviää ne kaikki. Mun letit on tehny äiti =)

Lionel on alkanut vähän rauhottumaan ja nukkuu paremmin. Ollaan kokeiltu sille viikon verran sellaista Bioteekin Probiootti Baby- jauhetta. Pari ekaa päivää tuli vähän alkuoireita, mutta nyt tuntuisi pikkuisen masu tasoittuvan. Jauhetta sai ainakin Ison-Omanan Life luontaistuote kaupasta. Ja ei oltu ostoksilla onneksi tänään, kun siellä oli vähän Härdelliä!4 kommenttia:

Mama D kirjoitti...

Ihanat lettikampaukset. Ja tuo viimeinen kuva - siita melkeen voi haistaa sen ihanan vauvan tuoksun. Suloista.

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Kiitti :)

Onneksi jää kuvista pala näitäkin tunnelmia muistiin! Ainakin hyvistä kuvista =)

verski kirjoitti...

Löysin tänne googlella kun etsin tietoa noista Baby Joggereiden tuplista, ja kiitänkin sua tähän niistä hyvistä kuvista ja kokemuksista. Nyt kun teillä on käyttökokemuksia enemmän, niin pitääkin heti tiedustalla, että onko se etupyörien lukitus ollut toimiva?

Ja miten ne sitten kulkia talvella lumihangessa, tuliko testattua kuinka paljon?

Itse odotan toista lasta, ja siksi kiinnostaa äärimmäisen paljon. Tosin haaveena oli hankkia rattaat käytettynä, mutta noita ei oikein löydä kyllä vielä mistään muualta kuin kaupasta.

Harmi, jos teillä on vauvalla itkuisuutta :( Muistan itse tunteen, kun sille ei oikein mitään voi tehdä. Meillä vauvalle auttoi vyöhyketerapia, tosin menimme sinne vähän liian myöhään. Siihen kun auttaa aikakin, vaikka se miten turhauttavaa onkin. 3kk oli meillä pirun pitkä aika kuunnella joka ilta sitä itkua ja huutoa. Toivottavasti te pääsisitte helpommalla :)

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Kiva kun löysit!

Itsekin olen nähnyt noita rattaita yhdet käytettynä myynnissä, että ovat kyllä vielä vaikeasti löydettävissä käytettynä. Harmi :( Meillä pikkukakkonen syntyi huhtikuun lopulla, jolloin lunta ei enää ollut. Olen siis työnnellyt talvella rattaita vain yhden lapsen kanssa, mutta ongelmia ei ollut.

Pidän itse siitä, kun rattaat pyörivät niin kätevästi etupyörien kääntyessä, etten siitä syystä ole käyttänyt lukitusta. Mutta on se varmasti toimiva. Ajatuksissa on kyllä ollut kirjoitella enemmänkin rattaiden käytöstä. Täytyypä yrittää tsempata tuon asian kanssa!

Kolmen kuukauden ikää odotellessa, jos sitten helpottaisi =)