sunnuntai 23. elokuuta 2015

Vaihtoehto tasavauhtiselle

Lapset oli viikonlopun mummilassa ja perjantaina töistä päästyä tuli vain levättyä kotona. Työviikon aikaisten aamuherätysten jälkeen viikonloppu tuntuu tervetulleelta ja perjantain viettää mieluiten ilman suurempaa ohjelmaa. Parina aamuna olin töissä jo puoli seitsemältä!


Lauantai aamuna viikkorytmi oli vielä päällä ja tuli herättyä kuuden aikoihin, vaikka olisikin saanut nukkua. Lähdin lenkille näihin kauniisiin merimaisemiin!10km ja tunnin verran raitista ulkoilmaa, niin ei voisi aamu paremmin alkaa! Mun Garminin sykemittari meni jo keväällä hihnasta rikki. Hetkeksi sain sen pikaliimalla pysymään kasassa, ei ollut kuitenkaan pidemmän päälle kestävä ratkaisu...Juoksin rantaa pitkin 5km ja käännyin samaa reittiä takaisin. Kääntyessä laitoin päälle myös sport trackerin. Joskus on mielenkiintoista seurata eri laitteiden antamaa dataa.Esimerkiksi tuo kalorinkulutus näyttää sport trackerilla tuplasti suurempaa kulutusta kuin oma garminin sykemittari. 
Uskon, että monet kuntoliikkujat haksahtavat uskomaan eri laitteiden liian suuria kulutuslukemia. Olisi mielenkiintoista tietää mitä näyttävät nykyään niin suositut aktiivisuusrannekkeet?


Loppua kohti kiihtyvä 10km lenkki on hyvä tapa testata kestävyyskuntoa. On kiva huomata, että jaloissa riittää vielä potkua ja happi kulkee useamman kilometrin lenkillä vielä lopussakin! Tällöin saa hyvin kiusattua lopussa omia maksimisykerajoja, joka taas kehittää kuntoa. Samalla idealla voi testata omaa lenkkikuntoa ja maksimisykettä vaikka vähän lyhyemmällä lenkillä. Testatkaa!

Lauantaina suunnattiin ystävien kanssa kohti Tamperetta ja Blockfestejä. Ja olihan se chekkonen kova! Ilotulitukset takas kyllä vimosen päälle shown! 


Nyt on lapsetkin jo takas kainalossa! Kaksi viikkoa töitä edessä ja sitten nokka kohti etelänlomaa :)

Ei kommentteja: