lauantai 15. elokuuta 2015

Kesäkuulumiset!

Blogissa lomakuukausi on näköjään vierähtänyt! Ei suunniteltu, mutta välillä tarpeellinen. Kesä ja shortsikelitkin sieltä viimein saatiin.


Vietettiin lomaa kotiseutumatkaillen ja ihan vaan kotosalla. Käytiin myös kurkkamassa onko raksalla edistytty mihinkään suuntaan ->ei oltu! Osa taloista oli noussut jo kattokorkeuteen. Meillä ei ollut edes pohjia tehty :) 


Lapset ihmettelee kaivureita! Keittiö-, -laatta-, ja sähkötyövalinnat on jotakuinkin  tehty. Sisustus jutut pyörii vain kaukaisena mielessä..

Pieni pala ruokapöytäunelmia.... 
(Lue:ei sovellu lapsiperheille)


Työt pyörähtivät jo pari viikkoa sitten vauhdilla käyntiin ja nyt ei aikaa paljon jääkään rakentamisen vatvomiseen. Meillä on onneksi siellä huippu valvoja ja täytyy vain luottaa kaiken menevän hyvin.

Lapset on kasvaneet lomalla hurjasti ja eilen illalla alkoi Cecillä heilua ensimmäinen hammas! Aamulla se kävelikin hymy huulilla meidän sängyn viereen mahtavan näköinen kolo alahampaiden rivistössä :) Ja Lioa harmitti kovasti, miksei häneltäkin voinut jo lähteä hammas. Kaikessa ei onnistu tuo isosiskon matkiminen.. 

Aurinkoista viikonloppua!

Ps. Espoossa asuvat, olettehan huomanneet Merijoogan avanneen uuden joogasalin Omenan viereen? Tutustumistunnit 10€:lla käynnissä!

Ei kommentteja: