sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Pomp De Lux

Tällä viikolla tuli ehdittyä kaverin järkkäämille Pomp De Lux-kutsuille. Alkuun ajatuksena ei ollut oikein välttämättä tilata mitään.. Meillä on entuudestaan yhdet Pompin verkkarit, joita Cecilia ei suostu pukemaan?!? Sanoo, että ne ei ole pehmeät, mutta se nyt ei vielä tarkoita mitään, se tyttö kun suostuu legginsien lisäksi pukemaan ainoastaan fleece-housut. Ei farkkuja tai mitään.

Kutsut olivat positiivinen yllätys, kun odotuksia ei ollut ja merkki ei muuten ollut mitenkään tuttu. Pieni esittely vaatteista oli alkuun ja rekeiltä pääsi sitten hipelöimään mallikappaleita. Ennemminkin ihanan pehmoisia!! Tilasin Cecilialle pumpulin pehmeän fleece-hupparin ja tyllihameen, Lionelille parit housut ja paidan.

Tilausta ja erityisesti lasten kommentteja odotellessa!! Kuulette sitten lisää :)

Kiitos emännälle kutsuista ja tarjoiluista! Viimeisen kuvan Pampers-futari ei liity aiheeseen ;)2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Mä tilasin noita pomppeja kesän nettialesta ja oon ollut kyllä todella tyytyväinen ostoksiini! Lokakuussa olen menossa ihastelemaan uutta mallistoa ja taatusti jotain tarttuu matkaan :)

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Kiva kuulla! Merkin vaatteista on ollut vähän kahtaa mieltä.. Osa ei oo sopinutkaan ihanasta ulkonäöstä huolimatta mukavuudeltaan käyttöön. Toivotaan parasta! Yritin valita oikein pehmoisia ja joustavia matskuja tällä kertaa. Pakettikin on jo matkalla =)