lauantai 31. elokuuta 2013

Kaaoksen keskeltä!

Tällä viikolla olleen orastavan flunssan vuoksi urheilut on jääneet tasan yhteen kertaan, jonka vuoksi treeneihin liittyvä toivepostaus saa nyt odottaa oikeaa vireystilaa. Niinpä vaihteeksi pieni paljastus sisustuksen suunnalta. Nyt kun lapset on olleet pieniä ja ...hmp...vaikeita..Niin sisustus jutut eivät ole juuri mielessä pyörineet tai niihin ei ole jaksanut itse oikein tarttua. Samaan aikaan lähes päivittäin vaivaa mieltä jatkuva kaaos ja epäjärjestys. Nykyiseen kotiin muutosta on jo kaksi ja puoli vuotta ja tänne on lähinnä kannettu sisälle kaikki edellisen asunnon tavarat, minne nyt ovat sattuneet sopimaan. Muuttoakin on ajoittain mietitty ja nyt ollaan päädytty satsaamaan jonkin verran nykyisen asunnon sisustukseen ja sen järkeistämiseen a'la Mikko. Tällä hetkellä projekti on siinä vaiheessa, että näpit syyhyää kiertämään kalustelistausta livenä läpi, jotta joitakin hankintoja pääsisi hiljalleen kotiinkin asti!

Tällä viikolla käytiin hipeltelemässä Koolmatilla suunniteltuja mattovaihtoehtoja. Mun tuleva lemppari on tällä hetkellä takkahuone!Koolmat palvelee lähinnä yrityksiä ja suunnittelijoita, mutta yksityishenkilöitä ajanvarauksella.

Nyt lähden viettelemään iltaa ihaNaisten tytsyjen seurassa! Luvassa hyvää ruokaa, saunomista, hemmotteluhoitoja ja jumppaa ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Teidän sisustuksesta lukisin/katselisin kyllä mielelläni paljonkin. Satuimme käymään edellisessä asunnossanne asuntonäytössä silloin kun sitä myitte ja ihastuimme täysin. Meinasimme ostaakin, mutta siitä oli niin kova kilpailu, että ei viittitty mennä mukaan.

Eee

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Ai, kiva kuulla :) Edellinen koti tosiaan meni melkoiseksi kilpailuksi ja meni lopulta useamman tonnin yli pyyntihinnan. Odotan innolla, että Mikon avulla saataisiin loihdittua nykyiseen kotiin samaa fiilistä!