keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tulossa..

Ootteko kovasti jo laitelleet joulua? Mä sain vähän jouluvaloja viriteltyä. Oon sitä tyyppiä, joka tykkää ennen joulua poltella kynttilöitä ja vähän (huom. vähän!) hössätä. Mutta kun uusi vuosi on vaihtunut, niin heti on saatava siivottua kunnolla ja päästävä suuntaamaan nenä kohti kevättä. 

"Lauantaina 1. kesäkuuta 2013 juostaan 35. ASICS Stockholm Marathon. Haluatko olla yksi Pohjoismaiden tärkeimmän juoksutapahtuman tähdistä vuonna 2013?"

Kyllä! Minkähänlainen tähti musta syttyisikään..;)

Maraton suunnitelmat alkaa nyt päästä todenteolla käyntiin, kun varausmaksukin on maksettu. Yritän löytää vielä jonkun kivan treeniohjelman, jotta saisin konkretisoitua harjoittelua. Tuppaa muuten menemään aika fiilispohjalta noi treenit ja se voi olla haasteellista sitten jossain vaiheessa kevättä. 

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Vähän oon jouluun jo ajatuksia laittanut, lahjoja ostanut ja kovasti tekisi mieli kaivella jo jouluvalotkkn esiin... Otin normaalia aikaisemman startin, kun masukki syntyy joulukuun alussa. Sitten onkin kädet täynnä muita hommia :)

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Vitsi, onko se jo niin lähellä! Tsemppiä loppumetreille! Koskaan ei tosiaan tiedä, antaako uusi tulokas mahdollisuutta tehdä yhtään mitään ;) Nimimerkki: kohta 7kk lasta sylissä kantanut