tiistai 20. marraskuuta 2012

Äidin herkkuhetki

Arvatkaapa mitä näistä voi tehdä?Tietenkin suklaa-latte-herkkukahvia!!

Me saatiin DeLonghin-ekspresso tai mikä onkaan(?) kahvinkeitin viime jouluna lahjaksi. Sillä valmistuu pienen opettelun jälkeen helposti ihana herkkukahvi.

Jos sulla ei ole isoa keitintä voit tehdä kahvin edullisesti vaikka näin:
Ekspressoa mutteri-keittimellä (en itse edes osaa..!?). Lämmitä maitoa vähän mikrossa tai kattilassa ja vaahdota käsin vispilällä tai pienellä maidonvaahdottimella. Sulata joukkoon pari palaa suklaata. Maiskis =)

Makusiirapithan tähän varsinaisesti kuuluisivat, mutta en ole koskaan kotona kokeillut. Mitä ilmeisemmin niitä myy ainakin RopertsCoffee Helsingin stoccalla. Onko muilla parempaa tietoa siirapeista? Pari suklaapalaa toimii näin kotitekoisesti ainakin hyvin! Mulla oli kaapissa jotain laivasuklaata, mieluiten olisin laittanut varmaan tummaa.

Ja mistä syy tähän rauhaisaan herkku-hetkeen?? Mä olen tällä hetkellä ainoa meidän perheestä, joka ei vielä oksenna! Että ei siitä sen enempää..Nuorisokin simahti lattialle, kun on vissiin hiukka akut loppu. Pakko tankata energiavarastot äkkiä täyteen, että on mitä yrjötä sit kun alkaa mun vuoro ;)


Terhi


2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Chocomoco on myös taivaallista.
Keitä tavallista kahvia.
Laita reilut puolikuppia kahvia, johon laitata pari tee lusikallista kaakaota ja sitten ripaus kondensoitua maitoa. NAMM

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Täytyy joskus testata :)