torstai 1. syyskuuta 2011

Kirppislöytöjä

...tässä tulee hirmuinen rölli...on mulla metsässä tölli....


Vai miten se nyt menikään!? Oli pakko laittaa tällainen viimosen päälle takkutukkakuva!
Oon ollut tosi laiska valokuvauksen suhteen viime aikoina. Tiistaina kävin kuitenkin Cempulalle kirppislöytöjä tekemässä ja tässä muutama kuva niistä.. Samalla näkyy, kun oon saanut tytön huoneen seinälle pari naulakkoa, johon mahtuu hyvin ripustelemaan aina kivoja vaatteita näkyvillekkin =) kunnes ovat taas liian pieniä..:( Ja muutama taulu, jotka jo edellisessä asunnossa oli tytön huoneessa, on nyt sängyn yläpuolella.


Housut on kivaa ruutukuosia, hm ja taas vähän isommat 92, kun edellisistä alkaa lahkeet jäämään lyhyiksi. Maksoi pari euroa ja ovat kuin uudet.

Espritin kiva huppari-tuulitakki yhdistelmä, 5€.


Ja yksi Bamse-mekko.


Sellaisia kirppisjuttuja tällä kertaa. Täällä Espoossa ihan ehdoton mun suosikki on Mankkaan Akseli-kirppis! Katson nykyään kirppareilta oikeestaan vaan lasten vaatteita ja siellä niitä riittää.

 Onko teillä muuten nurkissa tällaisia?!?? ->

Vieraspatja, joka ei mahdu mihinkään ja on aina tiellä! Raivostuttavaa välillä..esim. siivotessa. Olisi kiva saada kunnon vuodesohva telkkarihuoneeseen, jossa vieraat sais nukkua ihan omassa rauhassa ja samalla hävittää tämä hirvitys..Mutta ehkä joskus =)

Satuin katsomaan tänään ykköseltä ps-ohjelmaa, jossa Anna Perho esitteli uutta kirjaansa Anna palaa. Kiinnostus heräsi heti. Kirja on kuulemma kirjoitettu erityisesti nuorille äideille ja puhuttelee sillä, kuinka äidit arvostelevat kovin toisia äitejä...varsinkin täällä netissä. Kuinka "nainen on susi naiselle". Olisi kiva saada kirja luettavaksi. 

Peace and Love Blogi-siskot!

3 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Hyviä löytöjä. Mä en ole viime aikoina löytänyt oikeen mitään kivaa. Välillä on vaan tosi huono tuuri kirppiksellä.

Munkin pitäisi saada aikaiseksi tollaset naulakot Mytyn huoneeseen. Kivan näköistä kun minivaatteet esillä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo seinän väri - muistatko mikä maali kyseessä? Ja nuo taulut ovat myös ihanat, mistä olet löytänyt? Ja hienoja vaatteita on myös =)

Sweet Home Lystimäki kirjoitti...

Tsemppiä Marianne kirppiskiertelyyn! Näinhän se on, että aina ei tärppää. Naulakothan ovat taattua ikealaatua =)

Kiitos! Seinäväri on tikkurilan mustikkamaito, X425. Taulut oon löytänyt joskus selaisesta liikkeestä kuin lastenhuone, Suomenojalla Espoossa. Niillä on kyllä nettikauppakin lastenhuone.fi. Tästä on kyllä jo pari vuotta aikaa.