torstai 8. syyskuuta 2011

Ei mitään hätää

Viime aikoina on ainakin bloggerissa kierrellyt tällainen miestyypeistä kertova postaus eli kuka on sinun ihanne miehesi..? Tietenkin sitten oman miehen jälkeen! Mä oon ollut aina ihan sairaan huono noissa hollywoodin näyttelijätähdissä..tietämään ylipäätään minkänimisiä ketkäkin tyypit niistä on yms. Mutta ajattelin nyt kuitenkin hömpötyksissäni osallistua tähän keskusteluun, koska mua oikeastaan kiinnostaa, että oonko ainut pohjoisen tyttö joka ei ymmärrä mitään näiden Letojen sun muiden Bittien päälle?!?

Joten tässä on blogisiskot teille-> Tavallinen suomalainen mies, josta mä tykkään.
Tyylihän on vaihdellut miehellä aikamoisesti eri roolien myötä, enkä näihin tuotantoihin ota sen kummemmin kantaa...muuta kuin että viimeisin sinkku on taas kappale mun makuun :)
Ja miehelle terkkua..tykkään susta silti vähän enemmän! ;)

Ps.Oon muuten saanut jo työhuoneen magneettitaulua ekan kerroksen maalattua! Joten kohta kuvia..

1 kommentti:

Sara kirjoitti...

Mulle näyttelijä Taye Diggs vie jalat alta.

http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://www.celebdict.com/images/taye-diggs-2.jpg&imgrefurl=http://www.celebdict.com/taye-diggs-2.html&h=400&w=300&sz=23&tbnid=H12CEZHWic-EVM:&tbnh=90&tbnw=68&prev=/search%3Fq%3DTaye%2BDiggs%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=Taye+Diggs&docid=_MwJ7irsHm7AoM&sa=X&ei=PwtpTsH3FKiQ4gTe8PTGDA&ved=0CB8Q9QEwAA&dur=995