lauantai 24. tammikuuta 2015

Uimassa


Instagramia seuraavat näkivätkin jo missä sitä käytiin tänään! Släbärit laukkuun ja nokka kohti Oittaata. En muista oonko koskaan käynyt varsinaisesti avannossa uimassa, mutta tuskin. Pitkään on ollut mielessä mennä ja nyt ystävä sattui olemaan kaveria vailla.. Samaan aikaan isotädit tarjoutuivat ottamaan lapset päikkärikylään. Ei ollut siis tekosyitä jättää hommaa väliin.

Eka kerta pulahdettiin ennen saunassa käymistä, sitten löylyt välissä ja uusi pulahdus. Ei olleenkaan niin paha kuin olin kuvitellut! Oikeasti tosi miellyttävä olo =) Oittaalla sauna maksaa 8€, mutta jos oikein innostuu tästä suhteellisen edullisesta selluliitinkarkoitus hoidosta kannattaa liittyä avantoiuintiseura Upponalleihin jolloin sarjahoidosta tulee vieläkin edullisempi!


Kuten näkyy me ollaan siis todellakin selvitty arjesta kaksi viikkoa ilman isiä! Torstaina tuli hiukan takapakkia, kun Cecillä epäiltiin silmätulehdusta. Meillä ei ole koskaan ollut ja lääkärissä käynnin jälkeen ei ole vieläkään. Saatiin varoiksi resepti silmätipoille, mutta ei aloitettu hoitoa näin oireettomana.


Isin kanssa on muutaman kerran juteltu jenkkeihin. Aikaeron vuoksi hankala aikatauluttaa yhteydenpitoa.. Huomenna toivottavasti koittaa suuri päivä ja saadaan mies kotiin <3


Ei kommentteja: