perjantai 5. syyskuuta 2014

Auringonlaskusta uuteen Alkuun..


Flunssalta ei olla säästytty täysin tänäkään syksynä.. Se aina vähän verottaa voimia arjen keskellä ja blogissakin on ollut hiljaista. Lapset on voineet tällä kertaa paremmin kuin aikuiset =) Joskus näinkin päin. Tosin luulen, että tällä kertaa varsinainen räkätauti pysyi paremmin aisoissa..

Kiitos Samin ja Kukan paketoiman Alku-valmennuksen, johon mäkin päätin lähteä mukaan. Paljon edellä mainittujen blogeja lukeneena tiesin kyllä suurin piirtein millä ohjeilla mennään, mutta jostain syystä vasta nyt sain itsekkin kunnolla aikaiseksi mm. maidottoman arjen. Tuota arkea on takana nyt parisen viikkoa (Kahvimaito on ollut aina suurin kompastuskivi) ja olo on super kiva ja energinen. Nenä ei juurikaan ole valunut, vaikka pari kuumeistakin päivää viime viikolla oli.Netistä aikoinaan poimittua..en muista linkkiä..

"Vinkiksi korvatulehduksista kärsiville - ja muillekin; miksi karttaa maitotuotteita, etenkin flunssa-aikaan:

Lehmänmaito aiheuttaa elimistössä kosteutta joka muuntuu limaksi, ja lima nousee useimmiten keuhkoihin, mutta etenkin lapsilla myös helposti korviin. Kosteus ja lima aiheuttavat tulehdusta eli muuttuvat kuumuudeksi. Siksi maito aiheuttaa astmaa, poskiontelontulehduksia, räkäistä yskää, nuhaa ja korvatulehduksia. Jos haluaa noista päästä, on poistettava ruokavaliosta kosteutta aiheuttavat ainekset, joista maito ja muut maitotuotteet meillä Suomessa ovat ykkönen. "Jostain syystä lapsetkin on nukkuneet viimeiset kolme yötä heräämättä =) Ei yöllisiä kasteluhärdellejä eikä muutamaan matkailua! (välillä olo on ollut kuin valtatie 66:lla!) Kuvat on tässä joltain illalta, kun taas ollaan saatu nauttia superkivoista auringonlaskuista ja lämpöisistä mittarilukemista.

Alku-valmennukseen ehtii vielä mukaan, jos joku on kiinnostunut =)

Ei kommentteja: