sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Minun vuoteni 2013

Menneeseen vuoteen mahtui paljon...

Nuorimmainenkin alkoi rauhoittua alkuvuodesta ja päästiin viettämään miehen kanssa myös yhteistä aikaa..Helmikuussa uskaltauduttiin jopa lasten ja isäni kanssa ulkomaille! Jätettiin kylmästi vain mies kotiin ;)
Aurinkoenergia tekikin hyvää, sillä alkuvuodesta unet jäivät vielä vähille, kun alle vuoden ikäisen pikkumiehen kanssa ravattiin lääkäreissä ja herätiin joka aamu 5.30! Mitään allergioita ei kuitenkaan löydetty ja ruokakin alkoi pikku hiljaa maistumaan.


Huhti-toukokuun vaihde meni juhlahumussa, kun vietettiin kaksikon yhteissynttäreitä.. Lionel 1v. ja Cecilia 3v.


Toukokuussa huipentuikin sitten oma treenin täyteinen alkuvuoteni, kun juoksin HCR:n puolimaratonin ja Tukholman maratonin tähänasti parhaimmat aikani.

 HCR, 1.46.

Tukholman maraton, 3.57.

Kesäkuussa rentouduttiin perinteisissä merkeissä Himoksella.. Ja jostain kumman syystä en löytänyt sieltä yhtään kivaa kuvaa ;) Joten kuvasta huolimatta älkää luulko, että tuolla ylhäällä olisin minä!


Koko alkuvuosi meni enemmän tai vähemmän syksyllä häämöttävä töihin paluu mielessä. Kesäkuussa päätinkin opiskella hieman lisää ja valmistuin FAF Personal Traineriksi. Siitä sain juuri kaipaamaani uutta virtaa töihin paluuseen ja tällä hetkellä suurin osa asiakkaistani onkin pt-puolelta =)


Kesällä vietimme miehen kanssa 6-vuotis hääpäivää ihan kaksistaan kotona.
Tuli aikoinaan valittua päiväksi se helppo 07.07.07.Kesällä lomailtiin keski-suomessa ja lomien jälkeen koittikin erilainen arki. Molemmat lapset aloittivat päiväkodissa ja itse menin taas täysipäiväisesti töihin.Syyskuussa käytiin lasten kanssa juhlimassa serkkuni häitä. 


Syyskuuhun mahtui myös upea tyttöjen reissu Lontooseen, jossa juhlimme ystäväni polttareita!Lokakuu meni todetessa, että tässä ollaan nyt 29v. ja itse asiassa hyvin startannut treenivuosi on jatkunut melko tasaisen loistokkaana =) Tuloksista kenties piakkoin lisää..


Joulukuu meni ihmetellessä lumetonta talvea, Cecilian jumppakausi huipentui tytön ensimmäiseen Joulunäytökseen ja meille syntyi pieni suloinen kummipoika.
Viime vuoden valokuva-arsenaalia selaillessa voi vain todeta olleen tapahtumarikas vuosi. Kaikesta on selvitty ja nyt vain innolla odottamaan mitä tämä vuosi tuo tullessaan?! Kolmenkympin kriisi??

Superjännittävää tulevaa vuotta!!

Ei kommentteja: