tiistai 30. lokakuuta 2012

Kirppistä, työtä ja valvomista..

Jospa kerrankin ehtisin kirjoittaa enemmän kuin pari riviä.. Ajatus oli vielä ihan hyvä, mutta kuvat ei enää pysyneet mukana! Tänään oli lasten vaateostosten aika, joita löysin kirppikseltä ja osan kaupasta, kuvailin ne ja nyt on hukassa kameran piuha, eikä koneelle siirto onnistu. Näette vaatteita siis joku toinen kerta :(

Tein mielestäni ihan hyviä kirppislöytöjä, mm. Ticketin kausitakit molemmille lapsille. Ne pääsevät kaappiin vielä hetkeksi odottamaan oikean koon käyttöön ottoa. Lisäksi hankin vähän kerrastoja molemmille pakkasten varalle. Sinne ne rahat sitten menivätkin.. Itsellänikin oli jokin aika sitten pari viikkoa kirppispöytä Nellassa ja Nutussa. En nyt ihan miinukselle jäänyt, mutta vaatteita jäi myös paljon myymättä. Ajattelin kokeilla vielä viedä niitä Akseliin toiselle kirppikselle ennen kuin alan puolittaa hintoja. On se sellaista sompaamista, mutta täytyy yrittää..Mielestäni nykyään myydään kirppiksilläkin todella halvalla kaikkea. Onhan se kiva ostella edullisesti, mutta myyjänä välillä tuntuu, että mikään ei saisi maksaa enää mitään.

Meillä on nykyään yöt menneet valvoessa ja päivät aika paljon työasioissa. Kohtalotoverit kovasti lohduttelevat, että se helpottaa siinä viiden vuoden päästä! Ai kun kiva :) Lionel on ollut viikon verran unikoulussa ja päiväunetkin on hiukka pidentyneet. Juuri tähän saumaan olikin oikein tosi mukavaa tuo kellojen siirtäminen...:/ Samalla se on ollut maidottomalla ruokavaliolla, eli jauhemaidolla viikon ja viime perjantaina puhkesi viimein ensimmäinen hammaskin. Itse uskon unikouluun tällä hetkellä enemmän kuin maitoallergiaan, mutta kaikkea ollaan valmiit jo kokeilemaan! Perjantaina sitten ihmetellään lääkärin kanssa.



Kuva Matti Rajala, OmaDesingstudio

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laita tänne lastesi vaatteita myyntiin? :) on niin nättejä vaatteita molemmilla :) täällä olisi heti ostaja.
-H

Lystimäki kirjoitti...

Ei huono idea :)Kiitos H! Nykyään tulee panostettua ennen kaikkea mukaviin ja käytännöllisiin vaatteisiin lapsilla.