sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Ja lisää rompetta kotiin ;)

Viikonloppu alkaa olla ohi..Missikisatkin on katsottu. Haettiin tänään Cecilialle uusi isojen tyttöjen sänky. Siinä on nukuttu nyt ensimmäiset päikkärit, aluksi vähän ihmeissään. Siitä kuvia, kunhan saan vähän laittettua lakanoita ym. Nyt aletaan sitten ihmettelemään sitä sänkyyn itsemenoa ja varsinkin sitä sieltä poistuloa...?? Itse odotan innolla, kuinka paljon kivempi on nukuttaa/ lukea yhdessä satuja, kun pääsee itse pötköttämään pikkuisen kainaloon! Pikkuveljelle jää nyt sitten pinnasänky samaan huoneeseen odottamaan. Ceci on kylläkin ruennut jättämään päiväunia väliin, jo neljänä päivänä noin puolentoista viikon sisällä ei ole nukkunut ollenkaan tai korkeintaan torkahtanut hetkeksi :( Tietää rankkoja päiviä mulle ilman omia päikkäreitä tai omaa aikaa..

Lisäksi tyttö sai uuden uikkarin ja uimatossut, jos pääsisi taas käymään uimahallissa. Vauvauinti loppui lähes vuosi sitten ja sen jälkeen ollaan uitu vaan Thaimaan reissulla. Uikkaria kokeiltiin illalla kotona ja sitä ei olisi saanut millään pois päältä! Olikohan ihan hyvä idea katsoa missikisoja samaan aikaan..?

Lio sai myös lahjan eilen, aivan ihanat kengät miehen kummitädiltä! Näiden käyttöön ottoon on vielä onneksi PAALJON aikaa. Näyttäisi olevan Zaran Baby-mallistoa, koko 20.

Minnekköhän mahtaa matkata tuleva pikkumies....??

Ei kommentteja: