maanantai 21. maaliskuuta 2011

Me täällä odotellaan kotiin pääsyä...

On ilta eikä oikein uni tahdo tulla..cecilia tuhisee toisella puolella ja mies toisella. tulipa mieleen siis päivittää jotain kuulumisia kännykän välityksellä.
Oikeastaan mitään uutta kerrottavaa ei tahdo olla..Tai ainakaan remontti-asioista. Tällä viikolla tulevan kotimme pitäisi tulla jotakuinkin muilta osin valmiiksi..mutta kylpyhuone+sauna ovat edelleen purettuina, kuivatuksen alla..ei mitään siis edes aloitettu vielä tekemään :( ja talonyhtiö arpoo..-Kuka saa tehdä ja mitä? Tosi kiva. Niitä ei kait kiinnosta missä me asutaan ja kuinka kauan..:(
Ei meillä täällä mikään hätä sinänsä ole. Mutta onhan se oma koti aina oma! Ja nettiä vailla ollaan edelleen. Töissä onneksi pakolliset ehtii käydä koneella läpi.

Kännykällä otin muutaman kuvan keittiöstä kun käytiin uudella asunnolla viimeviikolla. Mutta en osaa lisätä niitä tähän. En siis osaa käyttää sitä kännykkäblogi-juttua. Kun tää on suoraan 3g yhteydellä, eli ihan kuin olisi normaalisti netissä. Pienempi näyttö vaan. Ja mun puhelimella ei voi edes lähettää tai vastaanottaa multimedia viestejä..en tiedä vaaditaanko sellainen ominaisuus, jotta voi lisätä kännykkäkuvia suoraan?

Kehitysvaiheista sen verran, että Cecilia on kyllä oppinut uusia asioita =) Se osaa taputtaa. Ja eilen innostui oikein kovasti hihkumaan itsekin, kun seisoi jo vähän pidemmän aikaa ilman tukea! Eli ensiaskelia odotellessa.

Ostettiin tytölle muuten uusi turvaistuin autoon. Ihan hävyttömän kallis!! Oikein meinas paha mieli tulla,kun en ymmärrä miten tollasilla asioilla rahastetaan. Ja kaupassa myyjät oikeen vetoaa tunteisiin, että tämä yksi (varmaan se kaikkein kallein malli) nyt on vaan se turvallisin vaihtoehto. Teki mieli kysyä, että miksi ne sitten myy niitä kaikkia muita malleja? Joissa lapsen pää sitten retkahtaa kolarissa?? Kukapa nyt ei tahtoisi ostaa sitä turvallisinta mallia..

Mutta mukavampaa mietittävää..Miehellä on synttärit tällä viikolla. Pitäisi keksiä jotain kivaa..;) Ja viikonloppuna se lähtee pelaamaan viroon, joten me suunnataan Cecilian kanssa Keski-Suomeen isovanhemmille. Jee! Pitäisi vaan pestä auto enne sitä, että näkisi taas ikkunoista läpi :) Muilla samoja ongelmia?

Ei kommentteja: