torstai 22. syyskuuta 2011

Vesisateessa!

....ja lätäköissä =) Mitä isompi ja kuraisempi lammikko, sitä parempi!




Ei vaan...ollaan oltu tosi huonosti ulkona jatkuvan sateen vuoksi. Tänään sitten lähdettiin uhmaamaan tätä ilmaa. Eikä se nyt NIIN kauheeta ollut. Puistossa nyt ei juuri muita ollut, mutta näytti silti neiti kovasti viiihtyvän. Coretex-talvikengät on nyt sitten testattu ja edes tämän lammikoissa hyppimisen jälkeen ei olleet sukat märät kun tultiin kotiin! Hyvä! Haalari on Cecilian isotädin kirppislöytö viime talvelta, koko 86. Hihat on vielä vähän pitkät, mutta lahkeissa haaroväli  on taas niin alhaalla, että kun tytön nostaa syliin, niin nilkat on paljaana saman tien. Toivottavasti talvihaalariksi löytyisi joku vähän fiksumpi malli. Saisi olla myös vartalolta kapeampi kuin tämä Jonathanin puku.

Sateista huomista! Mitäpä muuta :)

lauantai 17. syyskuuta 2011

Leffahuone

Mulla oli tässä pitkästä aikaa innostusta kuvata vähän kotia. Vaikka työhuone projekti on edennyt hyvin: magneettitaulu on maalattu ja hyllyt seinällä, ei nyt oikein työasit kiinnostaneet. Joten viikonloppuun paaaljon mukavampaa eli leffahuonetta laitellessa... Haettiin sinne nimittäin tällä viikolla pari kauan odotettua kaveria! Fatboyn säkkituolit, jotka sopii myös ulkokäyttöön. Väri ainakin pitäisi olla Nutria..ei näytä ihan samalta mun mielestä kuin nettisivujen kuvat, vaikka kiva väri tämäkin. Tarkistetaan kuitenkin vielä liikkeestä, että tuli varmasti oikeat tuolit.


Tv-seinästä oon puhunutkin jo aikaisemmin ainakin TÄSSÄ postauksessa. Se on siis ihan täysin meidän mahtavan remppaystävän idea ja käsialaa! Meillä oli ennen ruskea, pienempi tv-taso ja tähän teetettiin nyt mittojen mukaan musta, koska ilmankaan ei pärjää. Tason teki sama kaveri, jonka käsialaa on myös meidän sauna. Vahvistimet ja muut hölynpölyt on saatava johonkin, vaikka mun mielestä ne aina pilaa kokonaisuuden ;)



Tässä huoneessa on laattalattia, joka on aika kylmä. Ollaankin tilattu tänne vielä uusi isompi matto, jonka pitäisi tulla ehkä ens tai seuraavalla viikolla. Tää valkoinen matto siirtyy sitten takan eteen olkkariin. Verhot täältä vielä puuttuu ja niiden kanssa oonkin aika pulassa..Tietääkö joku mistä saisi edullisia neuvoja? =) Ja tämä on se huone, jonne haluaisin joskus vielä sen vuodesohvan vieraille.




Leffahuonetta remontoitiin meillä muuton yhteydessä varmaan vähiten. Tuo tv-seinä tehtiin, mutta lattia oli valkoista laattaa ja ihan ok kunnossa. Ja seinäpintaa ei juuri ole, koska joka suuntaan on ikkunaa. Tästä syystä verhotkin olis tärkeät ja niiden täytyisi tarvittaessa pimentää huone tehokkaasti.

Tällaista tällä kertaa..Harkitsen vakavasti suuntaamista huomenna Habitare-messuille...??

tiistai 13. syyskuuta 2011

Sateinen syyskuun tiistai ;)

Oli pakko laittaa sama otsikko, jota tuli viime vuonnakin käytettyä..kun en muutakaan keksinyt.

Ah..IHana pestyjen lattioiden tuoksu!!

Cella on tänään isotädillä ja äippä sai siivottua oikein kunnolla. Hyvää sadepäivän tekemistä..töiden lisäksi ;)



Cecilia, Bamse-mekko ja helmet. Oltiin joskus viime viikolla sukulaisen 88-synttäreillä ja täytyi vähän laittaa hienoksi.

Mä leikkasin muutama päivä sitten tytön otsatukkaa ekaa kertaa..Siitä ei nyt oo tullut vielä otettua kuvaa, mut mies sanoi heti "KAUHEE!" Että ei musta varmaan ihan parturiksi olisi... :( Onneksi se tukka kasvaa...

torstai 8. syyskuuta 2011

Ei mitään hätää

Viime aikoina on ainakin bloggerissa kierrellyt tällainen miestyypeistä kertova postaus eli kuka on sinun ihanne miehesi..? Tietenkin sitten oman miehen jälkeen! Mä oon ollut aina ihan sairaan huono noissa hollywoodin näyttelijätähdissä..tietämään ylipäätään minkänimisiä ketkäkin tyypit niistä on yms. Mutta ajattelin nyt kuitenkin hömpötyksissäni osallistua tähän keskusteluun, koska mua oikeastaan kiinnostaa, että oonko ainut pohjoisen tyttö joka ei ymmärrä mitään näiden Letojen sun muiden Bittien päälle?!?

Joten tässä on blogisiskot teille-> Tavallinen suomalainen mies, josta mä tykkään.




Tyylihän on vaihdellut miehellä aikamoisesti eri roolien myötä, enkä näihin tuotantoihin ota sen kummemmin kantaa...muuta kuin että viimeisin sinkku on taas kappale mun makuun :)




Ja miehelle terkkua..tykkään susta silti vähän enemmän! ;)

Ps.Oon muuten saanut jo työhuoneen magneettitaulua ekan kerroksen maalattua! Joten kohta kuvia..

tiistai 6. syyskuuta 2011

Huvituksia kotiäideille..


Sain mun veljeltä aivan täydellisen sarjakuvakirjan! Näitä on ilmeisesti joskus julkaistu jossain lehdessä ja tämänkin painatusvuosi on 2001. Mutta jos jostain onnistutte löytämään tällaisen käsiinne, niin on aivan oiva lahja esim. vauvakutsuille viemisiksi tulevalle äidille!



Ja tätä hauskuutta ehkä tulee vielä joskus lisää....=) =) =)

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Saippuakuplat

Meillä oli eilen ystäviä kylässä. Saunottiin ja tehtiin brucetta-leipiä, fajitaksia ja syötiin jälkkäriksi marjapiirakkaa kera jäätelön...Jami!! Oli mukava ilta. Ja mikä voisi olla pikkunappuloiden mielestä mukavampaa kuin saippuakuplat!?!




Pian miehen peliä katsomaan, kunhan nuppunen herää päikkäreiltä. Kiva, kun viimeiset matsit alkaa jo kolmelta. Ehtii sitten iltapuurolle kotiin paremmin neidin kanssa.

Ps. Näillä supermiehillä ja -naisilla onkin muuten tasan yksi päivää ikäeroa.

torstai 1. syyskuuta 2011

Kirppislöytöjä

...tässä tulee hirmuinen rölli...on mulla metsässä tölli....


Vai miten se nyt menikään!? Oli pakko laittaa tällainen viimosen päälle takkutukkakuva!
Oon ollut tosi laiska valokuvauksen suhteen viime aikoina. Tiistaina kävin kuitenkin Cempulalle kirppislöytöjä tekemässä ja tässä muutama kuva niistä.. Samalla näkyy, kun oon saanut tytön huoneen seinälle pari naulakkoa, johon mahtuu hyvin ripustelemaan aina kivoja vaatteita näkyvillekkin =) kunnes ovat taas liian pieniä..:( Ja muutama taulu, jotka jo edellisessä asunnossa oli tytön huoneessa, on nyt sängyn yläpuolella.


Housut on kivaa ruutukuosia, hm ja taas vähän isommat 92, kun edellisistä alkaa lahkeet jäämään lyhyiksi. Maksoi pari euroa ja ovat kuin uudet.

Espritin kiva huppari-tuulitakki yhdistelmä, 5€.


Ja yksi Bamse-mekko.


Sellaisia kirppisjuttuja tällä kertaa. Täällä Espoossa ihan ehdoton mun suosikki on Mankkaan Akseli-kirppis! Katson nykyään kirppareilta oikeestaan vaan lasten vaatteita ja siellä niitä riittää.

 Onko teillä muuten nurkissa tällaisia?!?? ->

Vieraspatja, joka ei mahdu mihinkään ja on aina tiellä! Raivostuttavaa välillä..esim. siivotessa. Olisi kiva saada kunnon vuodesohva telkkarihuoneeseen, jossa vieraat sais nukkua ihan omassa rauhassa ja samalla hävittää tämä hirvitys..Mutta ehkä joskus =)

Satuin katsomaan tänään ykköseltä ps-ohjelmaa, jossa Anna Perho esitteli uutta kirjaansa Anna palaa. Kiinnostus heräsi heti. Kirja on kuulemma kirjoitettu erityisesti nuorille äideille ja puhuttelee sillä, kuinka äidit arvostelevat kovin toisia äitejä...varsinkin täällä netissä. Kuinka "nainen on susi naiselle". Olisi kiva saada kirja luettavaksi. 

Peace and Love Blogi-siskot!