maanantai 7. helmikuuta 2011

Keittiö kaupoilla

Eilinen sunnuntai kulutettiin aikaa kierrellen k-raudassa ja suunnitellen keittiötä..


Pikku Emäntää kiinnosti enemmän syödä kamerakännykkä.


Oli vähän vaikeuksia saada typy osumaan kuvaan =)


Päädyttiin sit kuitenkin laminaattitasoon, koska se massiivipuutaso jonka olisin halunnut, sattui tietenkin olemaan se kallein mahdollinen markkinoilla oleva pöytätaso :( Nyyh. 
Nyt olen silti todella tyytyväinen valintaan. Sama laminaattitaso voidaan laittaa myös kodinhoitohuoneeseen eli kestää paremmin kosteutta ja se on kestävämpi muutenkin! Kunhan Cecilia alkaa oikein kunnolla kuluttamaan myös pöytätasoja piirroksillaan ym.

Tämä oli ihan ok vaihtoehto..


Mutta taso tulee kuitenkin kokonaan kiiltävän valkoiseksi, ilman tuota alumiinilistaa. Sivuun tulee kuitenkin tason värinen abs-lista (?), joka on paljon siistimmän näköinen kuin pelkkä normi laminaattitaso.
Paksuus 40mm.

Vielä on ongelmana päättää, mitä keittiön välitasoon laitetaan..??!!

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tulevat seinävärit?

Niitä on nyt kovasti pähkäilty!? Ei oo helppoa!
Ehdottomasti seiniin tulee jotain muuta kuin maalarinvalkoista. Jotain väriä, joka korostaa sitten huonekaluja kivasti. Tahtoisin vähän eroon ruskeasta eli väri saisi olla mielummin harmaaseen taittava.
Seuraavia vaihtoehtoja on ehdotettu..

Olkkari, eteinen ym. tilat, eli asunnon yleisilme.

Tikkurilan V484, Ajopuu.

 Tikkurilan V487, Valamo.

Tikkurilan Y487, Piazza.

Tai Sadolinin maailman värit-maaleista, Monacon tumma. Ei valitettavasti tästä kuvaa..Pelkona värin taittaminen keltaiseen!? Kertokaa, jos on kokemuksia!

Eli muut huoneet jollain tuollaisella, mutta Cecilian huoneen tahtoisin jollain lilan sävyllä. Näitä olen katsellut..

 Tikkurilan F339, Tutu.

Tikkurilan X425, Mustikkamaito.

Mustikkamaidosta tykkään itse ehkä enemmän, mutta pelkään sen olevan liian tumma? Tutu olisi vaalempi, mutta pelkään sen taas taittavan vaaleanpunaiseen liikaa, mikä ei olisi toivottavaa. Hmm..vaikeaa!

Helpoksihan tätä värin valitsemista ei tee myöskään se, että remontti aloitetaan sillä aikaa kun me ollaan reissussa :) Ja asuntoon ei siis pääse mitään koemaalauksia tekemään, jotta näkisi miltä väri näyttää.. :( Listoja tai mitään ei tietenkään kannata laittaa paikoilleen, ennen kuin seinät on maalattu. Voi, voi..vaikeita päätöksiä.

Kuvat lainattu, tikkurilan värikartat.

tiistai 1. helmikuuta 2011

Uni on tärkein

Olen ollut viime aikoina iltaisin kuin nukkuneen rukous. Yhdeksältä viimeistään silmät painuu väkisinkin kiinni. Tietysti alkaa ihmettelemään, miksi sitä onkaan näin väsynyt? Oletteko te usein? Pari viime yötä oon ollut kuitenkin tytön nukkumiseen taas tyytyväinen. Puoli ysin jälkeen sänkyyn. Yhden-kahden aikaan on selvitty heräämisestä ilman maitoa! Jee.


Ja puoli kuuden aikaan aamulla maito, jonka jälkeen vielä unta kahdeksaan. Olisi kiva, jos jäisi tuo yksi yömaito ainakin pois tavoista ennen reissua. Pyritään ottamaan nimittäin mukaan maitojauhetta mahdollisimman paljon, jottei tarvitse maitoja kauheesti kantaa. Yöllä kuitenkin on ehkä kivempi, että maito on heti valmista, eikä tarvitse alkaa sekoittelemaan sitä..

Tänään siis annoin maidon puoli kuudelta, enkä viitsinyt mennä enää nukkumaan. Tiistait on mun omia päiviä, jolloin oon käynyt aamuspinigissä jo seitsemältä ja mennyt sen jälkeen töihin. Tänään kun aikaa jäi, ehdin keittää vielä kahvitkin ennen lähtöä. Oon aina ollut aamuvirkku enemmänkin ja  varsinkin aamu-urheilija. Tulee mukava olo koko päiväksi. Spinigissä oon siis käynyt tänä vuonna joka tiistai ja ollut myös koko tammikuun ajan syömättä karkkia, joka on suurin paheeni! Yleensä liikunnasta ja sokerin vähentämisestä tulee pirteä ja energinen olo..? Sitä odotellessa.. Kertokaa viisaammat, mitä muuta?