tiistai 9. elokuuta 2011

Cecilian syksy-look

Cecilia on ollut taas tänään muutaman tunnin isotädillä leikkimässä. Käytin tietenkin heti tilaisuuden hyväksi ja lähdin etsimän tytölle syksyksi ulkoiluvaatteita. Ei tarvinnut kyllä oikeastaan etsiäkään, kun menin sattumalta käymään Entressen Jasper Juniorissa. Siellä oli melkein kaikki vaatteet -50-70% alennuksessa. Ja varsinkin ulkovaatteet! Cecilia tarvitsi jonkin näköiset haalarihousut ulkoleikkeihin. Ja tällaiset löytyivät -50%->


Merkki Ticket to heaven. Viimeiset kappeleet tätä väriä, joten takki on 92 ja housut 80cm. Vaikuttivat kyllä passelin kokoisilta. Takki ehkä vähän vielä reilu. Takin malli oli kuitenkin kiva, vähän kiristysresoria vyötäröllä ja housujen henkseleitä saa säädettyä myös. Joten jos oleilette Espoossa päin, niin ei muuta kuin tutkimaan alevaatteita Espoon keskukseen!



Reiman kurarukkaset lähtivät matkaan myös..niistä ei valitettavasti alehintaa tullut :(


Ja Cecilian syksyyn kuuluu nyt uudet aidot Guesin farkut, jotka typy sai tuliaisiksi tädiltä Aasiasta. Samoin tuliainen oli hieno vedettävä matkalaukku. Ilmeisesti pieni vinkki, että täytyis päästä tädin kanssa lähtemään reissuun ;)



Oletteko muuten löytäneet mistään tytöille tarkoitettuja vöitä? Mä hätäpäissäni sidoin huivin vyöksi ja oon yrittänyt vähän kaupoista kuikuilla, mutta silmiin on sattunut vain star vars-vöitä.

4 kommenttia:

Hanna-Maarit kirjoitti...

Kivan tyttömäisiä vaatteita, meillä kun kaikki on vaan sitä sinistä ja harmaata :)
Blogissani on sinulle tunnustus, käypäs hakemassa.

Mama Outsa kirjoitti...

Mä löysin Neenalle ainakin Lindexiltä pari vyötä, siitä tosin puoli vuotta aikaa mutta luulisi edelleenkin olevan. :)

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos Hanna-Maarit yritän ehtiä käydä kurkkaamassa!

Kiitti Outsa vinkistä..Taitaa mennä kylläkin taas hetken aikaa enemmän kurahaalari meiningeissä ;)

Sara kirjoitti...

Hello Kitty on niin pop kaikille tytöille!