tiistai 30. marraskuuta 2010

50. postauksen etappi.

Onko siis jotain juhlan aihetta? Eihän tuo vielä paljon mitään ole, mutta on tässä alkuun sentään päästy!

Lupasin olla palaamatta enää viimeviikkoiseen tuskastuneisuuteen, mutta sen verran vielä...Että jos kuppi meni viikonloppuna nurin, niin nyt sen voi sitten hyvillä mielin alkaa täyttämään jo vaikka millä. Varattiin meinaan lennot Thaikkuihin =) Ja sitä odotellessa jaksaa taas vaikka ja mitä!!!


kuva on lainattu täältä

Nyt ei sitten muuta kuin Googlailemaan lapsen kanssa matkustelusta! Vikkejä saa laittaa!

p.s.Cella ojensi mulle eilen narun :)

maanantai 29. marraskuuta 2010

Räkäinen viikko

Viime viikko oli kyllä melkoinen.
Ja koska tänään on maanantai, yritän päästä uuteen alkuun. Joten vielä tämä postaus ja nopea kertaus, jonka jälkeen viimeviikkoiset asiat unohdettu ja hymy taas huulilla :)

Mies oli täysin petipotilaana alkuviikosta. Kävin tuuraamassa sitä töissäkin. Perjantaina sitten vietiin Cecilia ensimmäistä kertaa lääkäriin, valvottuamme edellinen yö koko perhe. Korvatulehdushan tytöllä oli :( . Antibiootit ja kunnon särkylääkket auttoivat onneksi heti. Lauantaina oli sitten mun vuoro, kuume nousi illalla. Meillä ei oikein toimi patterit ja sunnuntai-aamuna sisämittari näytti 15'C. Ei ihan jees, näin kipeelle perheelle ja varsinkaan tuolle lattialla viihtyvälle pirpanalle. Huoltoyhtiöön on jätetty soittopyyntö, mutta odotellaan apua patterien kanssa. Pari tuntia niitä ilmailtiin perjantaina, ilman tulosta.

Tonttutyttö tuumailee..

Mies lähti siis ostamaan irtopatteria sunnuntaina, kun diesel-automme sammui ensimmäisiin liikennevaloihin. Siitä se sitten hinattiin lähimpään Biliaan. Ja joo, oli tankattu talvilaatua! Nyt sitten odotellaan, milloin siellä ehdittäis vaihtaa autoon litkut/ saada se johonkin sisätiloihin. Ei meinaan ollut Etelä-Suomen ainoa auto, joka hinattiin huoltoon.

Olarin Prismasta ostettiin sellainen Vaporizer-kuivahöyry. On kyllä tosi tehokas öisin pitämään perheen tukkoiset nenät auki. Mentolin tuoksu on tosi raikas hengittää. Hinta oli jotain kolmisenkymppiä. Yritettiin me höyryhengitelläkkin, mutta tyttö työntää sormet koko ajan sinne kuumaan veteen. Tämä siis tehokas ja helppo vaihtoehto.

Mutta se siitä ja ei muuta kun uuteen viikkoon! Irtopatteritkin lämmittävät jo kotia. Ja kuume on laskenut.
Ja se yksi kaikista ihanin pelasti kyllä tuonkin viikon, nousemalla eilen ensimmäistä kertaa itse seisomaan tukea vasten!


Kuvasta hyvin näkee, kun tytölläkin on pidetty muutama kerros ylimääräisiä vaatteita päällä =)

Tsemppiä kaikille tähän viikkoon!!!!!!!!!!!!!!!

maanantai 22. marraskuuta 2010

Nelinkontin pikkujouluihin.. vai pikkujouluista?

Cecilialla on tänään nimpparit :)

Se on oppinut konttaamaan viikko sitten sunnuntaina. Tyttö oli niin huvittava eilen vauvauinnissakin, kun se konttaili kelluvan patjan päällä! Onhan se ihan kiva, kun se viihtyy lattialla taas itsekseen melko hyvin. On niin paljon tutkailtavaa ja aika kuluu siirtyessä huoneesta toiseen. Täytyy vaan kokoajan katsoa perään, kun se on niin johtojen perään.. Jouluna mennään varmasti jo lujaa!
 
Kelsitakki, United colors of Benetton, 74. Kirpparilöytö.
Oon ostanut Cecilialle jo kaksi kelsitakkia kirppikseltä. Toisen löysin ennen tytön syntymää, enkä vaan voinut olla ostamatta sitä! Vaikka se on kokoa 92 ja iso siis vielä piiitkän aikaa. Tämä toinen nyt on sopiva tänä talvena. Ei varmastikaan kovin käytännöllinen, mutta eihän naisten vaatteet tuu sitä koskaan olemaankaan??

Voi hauskuus!
Firman pikkujouluja vietettiin perjantaina Vantaan Flamingossa. Cecilia oli tädin luona yökylässä. Flamingon Spakylpylässä oli ihana tunnelma ja sellaista hämyisää ja rauhallista. Unohti ihan kyllä missä on. Siellä sai lillua lämpimässä vedessä tai mineraalivesialtaassa, jossa soi musiikki veden alla. Saunojakin oli jos jonkinsorttista. Meille tytöille olin varannut kasvohoidot, joiden hintaan sisältyi sisäänpääsy tuonne K-18 kylpylä alueelle. Vesipuiston puoli jäi meiltä tällä kertaa kokonaan testaamatta. Kasvohoidot oli tietenkin ihanat, mutta kestivät kyllä liian vähän aikaa.
Tämän hemmottelu ihanuuden jälkeen käytiin syömässä Kreikkalaisessa ravintolassa ja vielä jatkettiin iltaa siitä kuuntelemaan Jari Sillanpää & Men in Black-yhtyettä.


Kyllähän tuli sitten tanssittua! Ja ai kun sattui jalkoihin kävellä hotellille nukkumaan :)
Onneksi pikkujoulut on vain kerran vuodessa!!

tiistai 16. marraskuuta 2010

Siivous päivä

Tänään on viimein saatu siivottua koko huusholli! Lattia pesty ja kaikkee. Ja heti sitä miettii, miten kiva mieli tulee, kun on saanut urakan valmiiksi. Ja miksi sitä aina pitää viimeiseen asti siirtää?
Sain laitettua lisää jouluvalojakin..koko olohuoneenpituudelta =) JEE! Nyt kynttilöitä polttamaan ja nautiskelemaan illan hämäryydestä.

Koska tänään ei ole tullut otettua mitään kuvia, saa viime työpalaverissa otetut kuvat piristää tätäkin tekstiä. Sain viimein siirrettyä koneelle noita kännykkäkuvia. Tekniikka ei oo mun vahvin laji, joten miestä täytyi vaivata siinäkin.

Huppari, 74, HM. Viltti, IKEA.

Cempulalla oli isin kanssa omaa kivaa.



Kinkkupiirakankin leivoin ja kaiken ne ainakin siellä ainakin söi..? Vähän myllätyn näköiseksi meni, kun leikkasin paloihin sen. Oon voittanut joskus arpajaisessa tuollaisen Tuppervaran silikoni-vuoan. Ihan mainio! Sen ainut huono puoli on, kun se taipuu. Täytyy nostaa varovasti uunista ettei polta itseään ja jos tarvii kuljettaa, se vaatii jonkun lautasen melkein alleen. Mut ei tarvii voidella, eikä pala kiinni! Helppo pitää puhtaana.



Maiskis.

maanantai 15. marraskuuta 2010

Viikonloppu maalla.

Ensimmäinen Isänpäivä on nyt vietetty meilläkin!
Isi sai kortin, jossa oli Cecilian jalanjäljet ja skrakan. Ja tietystti se sai nukkua piiiitkään.

Oltiin viikonloppu Keuruulla.


 Käytiin samalla myös Cecilian papan luona. Sieltä löytyikin mieluisa lelu ;)

Cecilia ja vanha kunnon puhelin papan luona. Ja Leo.

Meillä osataan myös istua!
 Reissun tarkoitus oli käydä Cecilian isomummin syntymäpäivillä.


NAAAAM, kakkua!


 Pitkiä käytävän mattoja mukaillen oli hyvä treenailla konttaamista. Jouluna voi ollakkin jo kova meno..??

Pikku Emäntä.

Ja tukkatyyli sen kun paranee =)
Ja nyt muskariin!
"Limpsin lompsin jalkapatikalla, patikalla juu.."
"Matkustan mummolaan kympin ratikalla, ratikalla juu.."
"Painan nappia, soitan kelloa, tällä pysäkillä pooois!"
"Liukuportaita metroon ja metrolla mummolaan!"      ..vai miten se nyt meni? Päässä soi kumminkin..

Heipsistä Hei!

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Joululahja toive

 Joulu tulee. Nyt kun ensilumi on kunnolla satanut (ja sulanut!) täällä etelässäkin, niin eikö saa jo laittaa jouluvalot?? Laitoin kuitenkin. Kuvat on erittäin huonoja.


 Lunta kaipaa vielä selkeesti.


Äitin toive:

Sing star Dance. Jäi tanssijalka vipattamaan ;)

Cecilian toive:


Brion kävelykärry.
Ajateltiin opetella joulun jälkeen tepsuttamaan =)
Isi sanoi kyllä, että Cecilia saa toivoa jotain, jos osaa itse kirjoittaa..Hmm..

tiistai 9. marraskuuta 2010

Nyt sataa LUNTA!!

Enkelikello tekee joulun odotuksesta jotain..




Glögin periaate on ikivanha.
1600-luvulla ruotsalaiset nauttivat juomaa, joka muistutti glögiä.



Glödgad vin eli herkkuviini virvoitti vikkelästi kylmästä kalisevan ratsastajan tai reessä palelleen matkamiehen, kun he saapuivat peninkulmien pituisilta matkoiltaan perille koleaan kivilinnaan.



Aluksi glögiä nauttivat vain varakkaimmat ja siihen hulautettiin terästykseksi kalliimpia juomia. Valmistusastiakin saattoi olla hopeakattila. Vähitellen glögi on tullut tutuksi kaikelle kansalle, myös meille talvesta nauttiville suomalaisille.


Ja näin meillä harjoitellaan eteenpäin menoa..


Cella sai villasukat mummun ystävältä.


"Näytänkö mä vielä kipeeltä?"


Ja lopuksi vielä yks täystuho!


Ei lisättävää! Piste.

maanantai 8. marraskuuta 2010

Paranemaan päin?

Siis sun piti nukkua, töyhtöhyyppä!


Ei vaikuta tyyppi enää kovin kipeeltä..Kivaa, taas leikitään!

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Pikkuinen flunssapotilas.

Sellaista pientä täällä nyt hoitelee toinen vähän toipilas :( Ensimmäinen flunssa, kun Cella on puolivuotias. Pitkälle on pärjätty ihan ilman mitään. Nyt on pari yötä valvoskeltu ja puhdisteltu nenäfriidalla limoja. Iskä kävin tänään apoteekista hakemassa pienelle vähän lisää roppia ja nenätippoja. Eihän noin pienelle vielä juuri mitään voi antaa..Liekö flunssan syy sitten siellä viheliäisessä lapsiparkissa(?) jossa ne taudit jyllää. Vai siinä, että imetystä on tässä lopeteltu pikkuhiljaa? Vaikka eihän sitä voi tietää, flunssa tulee kun tulee! Onneksi ei ole kuumetta.

Keskiviikkona tosiaan kokeiltiin Elixian lapsiparkkia. Hyvin meni. Uskallan jättää toistekin. Näin yhden asiakkaani pukkarissa ja hän heti kertoili, että sieltä ne taudit tarttuu :) Niinhän se voipi ollakkin. Ja vauvauinnista saa korvatulehduskierteen. Ja neljänseinän sisällä on hyvä olla ;)

Kävin keskiviikkona siis Latinotunnilla. Ei ihan mun juttu. Tanssittiin niin pitkään samoja liikkeitä, että siinä ehti ajatella kaikkea muuta..Keskisyke 130. Myöskään torstaina kokeiltu tankotanssitunti ei ollut ihan sitä mitä odotin. (Voih, kun kuullostaa että olisin tosi nirso!?) Mutta tankoja oli vain yksi ja ryhmässä seitsemän. Eli enemmänkin se oli sellainen voimistelutunti, hypittiin trampoliinilla ja roikuttiin tangoilla ja seistiin käsillä ym. joka ihan mukavaa kyllä sekin.
Lauantaina ihastuin kuitenkin Elixian Strip aerobic-tuntiin!! (kuka näitä nimiä oikeesti keksii??) Ihan mahtava meno ja ohjaajasta pidin myös. Siellä keskisyke 170! Siihen päälle vielä tanssahtelin elämäni ensimmäisen Zumbatunnin. Kivaa sekin, mutta oli tän hetkiselle kunnolleni vähän ehkä liikaa vetää molemmat tunnit putkeen =) Ja näinhän se menee, että kun on päässyt hyvään vauhtiin, iskee tämä flunssa.

Nyt tansseja katsomaan. Liikunnallista tulevaa viikkoa kaikille muille!!

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Pyykinpesua

Seuraapi kuva-arvoitus..?

Mitä kaikkea löydät kuvasta?


Cecilian kanssa siinä vähän lajiteltiin pyykkiä =) Nyt alkaa maistua taas kotihommatkin, kun voidaan pikkuhiljaa  tutkailla näitä juttuja yhdessä. Kuluu tytölläkin aika paremmin ihmetellessä maailmaa.


Cecilialla on (pyykkikasan lisäksi) päällä Polarn O. Pyretin lammas paita ja housut, 74. Taitaa siellä jossain punaiset sukatkin pilkahtaa.

Tänään on taas piipahdettu töissä, mutta paperi töitä olis vielä vaikka muille jakaa.. Mutta täällä sitä vaan näköjään puretaan tuntoja ;)
Cecilian Eno on ollut meillä kylässä alkuviikon. Tänään kuitenkin tapahtui taas paluu arkeen.

Oon aina ihmetellyt miksi ihmiset päättävät aloittaa terveellisen elämän maanantaina..? Mun mielestä mikä tahansa ajankohta on hyvä, kunhan se tapahtuu NYT. Eli tästä päästäänkin asiaan. Koska nyt on syöty jo kaikki mun äidin viikonloppuna tuomat suklaat, karkit ja herkut..Ja koska nyt on ilmoittauduttu huomiseksi ensimmäiselle Pole-tunnille...On hyvä aloittaa terveellinen viikko NYT. Ja huom! tavoitteena VIIKKO, koska terveellinen elämä olisi jo liikaa =) Ei tuu tapahtumaan ;) Mut viikko voi parhaassa tapauksessa jatkua, koska siitä saa hyvää energiaa.
Tavoitteeseen kuuluu myös Cecilian kanssa Elixian lapsiparkin testaus. Saas nähdä suostuuko tyttö jäämään. On olllut havaittavissa viime päivinä pientä äiti riippuvuutta..


Reippaita kotipäiviä!!